Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські платники податків стали відповідальнішими

Закарпатські платники податків стали відповідальнішими
За І півріччя фахівцями Міндоходів захищались інтереси держави у 2133 судових справах з урахуванням тих, які залишились з минулих років. Свідченням того, що протягом останнього часу рівень податкової...

За І півріччя фахівцями Міндоходів захищались інтереси держави у 2133 судових справах з урахуванням тих, які залишились з минулих років. Свідченням того, що протягом останнього часу рівень податкової культури громадян та суб’єктів господарювання зріс є те, що за останні шість місяців на розгляд до судів різних інстанцій надійшло на 500 справ менше, ніж за відповідний період минулого року. Претензійно-позивні вимоги територіальних органів Міндоходів з розглянутих 926 справ підтвердились судами у 80%.

ВІДЕО ДНЯ

Також, протягом січня-червня територіальними органами Міндоходів області подано до суду 24 заяви про визнання боржників банкрутами. За цей час суди задовільнили 22 заяви.

З метою погашення податкової заборгованості перед бюджетом органами Міндоходів області у 2013 році подано до адміністративного суду 376 заяв про стягнення заборгованості з боржників з сумою позовних вимог на 20 млн. 809 тис. грн.

Реклама

Із загальної кількості справ за позовами платників податків, майже 88 відсотків справ – це справи про визнання недійсними податкових повідомлень-рішень/рішень по донарахованих сумах податків та зборів, застосованих штрафних санкціях.

Прес-служба Міндоходів у Закарпатській області

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно