Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • До кінця року у Виноградівському районі заплановано відкрити ще один будинок сімейного типу

До кінця року у Виноградівському районі заплановано відкрити ще один будинок сімейного типу

До кінця року у Виноградівському районі заплановано відкрити ще один будинок сімейного типу
Днями, при заступнику голови районної державної адміністрації Михайлу Кочішу відбулася нарада про стан розвитку мережі прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. У нараді взяли участь...

Днями, при заступнику голови районної державної адміністрації Михайлу Кочішу відбулася нарада про стан розвитку мережі прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. У нараді взяли участь начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Антон Галас, директор районного центру соціальних служб для сім'Ї, дітей та молоді Надія Деяк, спеціалісти відділів освіти та охорони здоров'я райдержадміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

- З метою запобігання бездоглядності та безпритульності дітей у районі здійснюються заходи, спрямовані на поширення альтернативних форм виховання та утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а саме створення будинків сімейного типу та прийомних сімей.

Станом на 22 липня у Виноградівському районі створено і функціонують 8 дитячих будинків сімейного типу. У них виховуються 61 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В районі, також, функціонують 7 прийомних сімей. У них виховуються 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Всього у ДБСТ та ПС утримуються 69 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Реклама

Протягом 2013 року службою у справах дітей створено один дитячий будинок сімейного типу сім’ї Стецик і влаштовано до нього п’ятьох дітей, та довлаштовано у ДБСТ сім’ї Карвацкої одну дитину, - інформував Антон Галас.

До кінця поточного 2013 року у Виноградівському районі заплановано створити один дитячий будинок сімейного типу.

Реклама

За наслідками наради, Михайло Кочіш дав ряд доручень щодо покращення взаємодії всіх служб району, направленої на покращення соціальної підтримки дітей.

Виноградівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно