Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатський гурт "4исла" відзняв офіційний відеокліп на пісню "Небо" (ВІДЕО)

Закарпатський гурт "4исла" відзняв офіційний відеокліп на пісню "Небо" (ВІДЕО)

Закарпатський гурт "4исла" відзняв офіційний відеокліп на пісню "Небо" (ВІДЕО)
Це вже третій кліп у творчому доробку музикантів. "Ми кілька років планували відзняти відео саме на цю пісню, але ніяк не могли зрозуміти, яким саме воно має бути. Ми прагнули передати стан...

Це вже третій кліп у творчому доробку музикантів.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми кілька років планували відзняти відео саме на цю пісню, але ніяк не могли зрозуміти, яким саме воно має бути. Ми прагнули передати стан людини, що перебуває у пошуку", - розповів вокаліст гурту Геннадій Донецький. За його словами, зйомки відбувалися в Ужгороді у цехах видавництва "Закарпаття" і у Будинку побуту. Ідея і реалізація, як завжди, належить гурту. І так само, як і попередні рази, зйомки відбувалися майже без фінансування, а точніше, за "велике спасибі".

Про тематику ж пісні учасник гурту сказав: "В житті людини є віхи, коли один крок може стати вирішальним. Тоді лише тонка грань розділяє дві протилежності: Бога і чорта, добро і зло... Усвідомлено або ні - людина може зробити один вибір. Перебуваючи на цій грані, кожен обирає своє Небо".

Реклама

"Нам дуже важливо було передати той контраст між добром і злом, Богом и чортом. І ми спробували це показати. Клоун, який регоче і ридає. Дівчина, яка намагається розібратися у собі. Лялька, як визначальний образ наших дій, як хтось, хто завжди нами керує і вказує, що нам робити. Я, котрий, бігаючи коридорами, не знаходжу виходу", - каже Геннадій Донецький.

"Ми працювали з нашим незмінним другом оператором-постановником Олексієм Артемьєвим, котрий підказав і втілив багато цікавих ідей. Тут відбувся наш перший досвід кольорокорекції, коли картинка змінювалась, стаючи насиченою і максимально кіношною завдяки фотографу Сергію Лапчуку. Допомогли й актори: Діана Соломаха і Андрій Опіок. За що їм, а також усім, хто долучився до створення кліпу, величезне спасибі", - сказав він.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно