Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відбулося представлення нового керівника відділу культури і туризму Іршавської РДА

Відбулося представлення нового керівника відділу культури і туризму Іршавської РДА

Відбулося представлення нового керівника відділу культури і туризму Іршавської РДА
Вчора, у приміщенні районного будинку культури, відбулось представлення нового керівника відділу культури і туризму райдержадміністрації. Із призначенням Ганну Матіко на цю посаду найперше привітали...

Вчора, у приміщенні районного будинку культури, відбулось представлення нового керівника відділу культури і туризму райдержадміністрації. Із призначенням Ганну Матіко на цю посаду найперше привітали заступник голови РДА Микола Сочка та керівник апарату РДА Олег Козенюк.

ВІДЕО ДНЯ

Насамперед Олег Васильович зачитав присутнім розпорядження про призначення Ганни Матіко як нового керівника галузі культури району та побажав успіху.

Микола Іванович у своєму зверненні висловив сподівання, що новий керівник, спільно з чисельним колективом культпрацівників піднімуть культуру району на якісно вищий рівень. Посадовці подякували виконуючій обов’язки керівника відділу культури Любові Бабинець, яка до того організувала роботу на належному рівні.

Реклама

В свою чергу, новопризначений начальник висловила вдячність за виявлену до неї довіру, пообіцяла надати нових обертів культурному життю району, покладаючись в роботі на великий досвід людей, які сьогодні працюють в даній галузі.

Довідка. Ганна Михайлівна Матіко народилась 30 вересня 1989 р. в селі Осій, що на Іршавщині. Середню освіту здобула в Осійській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.  Паралельно, до 2005 року, навчалась в Іршавській школі мистецтв за напрямком «баян» та «фортепіано», займалась вокалом. В 2002 році вступила до секції дзюдо та самбо Іршавської ДЮСШ та отримала розряд кандидата майстра спорту.

Реклама

В 2006 році вступила на денне відділення Закарпатського коледжу управління та бізнесу «Ерудит», який закінчила в 2009 році за спеціальністю «Програміст». В 2007 році вступила до Ужгородського факультету Київського національного університету культури і мистецтв, який закінчила в 2012 році за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність» та здобула кваліфікацію документознавця, менеджера органів державної влади і управління.

Працювала на посаді методиста вищої категорії в Ужгородському факультеті Київського національного університету культури і мистецтв.

Іршавська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно