Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті затримали трьох мігрантів з Сомалі та Еритреї, ще двох затримали в Словаччині

На Закарпатті затримали трьох мігрантів з Сомалі та Еритреї, ще двох затримали в Словаччині

На Закарпатті затримали трьох мігрантів з Сомалі та Еритреї, ще двох затримали в Словаччині
Двох громадян Сомалі та одного громадянина Еритреї затримав вчора на Закарпатті прикордонний наряд відділу «Новоселиця» Чопського загону. Помітили незаконних мігрантів за 50 метрів від лінії...

Двох громадян Сомалі та одного громадянина Еритреї затримав вчора на Закарпатті прикордонний наряд відділу «Новоселиця» Чопського загону. Помітили незаконних мігрантів за 50 метрів від лінії кордону.

ВІДЕО ДНЯ

Під час затримання групи «мандрівників» частина з них вдалася до втечі. Так, одному невідомому вдалося добігти до Словаччини, а ще один зник на території України. На місці правоохоронці затримали жінку з Сомалі та чоловіка з Еритреї. Негайно було поінформовано прикордонну поліцію Словацької Республіки про втікача. За деякий час його затримали, як з'ясувалося втікачем був сомалієць, а проривався він через кордон з неповнолітньою дитиною затриманої жінки. У ході проведення пошукових заходів українські прикордонники затримали ще одного втікача, теж сомалійця, який заховався на території нашої держави.

Встановлюючи обставини правопорушення охоронці кордону дізналися, що деякі з затриманих раніше вже намагалися незаконно потрапити в країни ЄС та після затримання були повернуті в зворотному напрямку. За свої подорожі кожен з затриманих викладав кругленькі суми організаторам переправлення незаконних мігрантів, проте останні кидали свої «підопічних» як тільки відчували небезпеку.

Реклама

Андрій Демченко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно