Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Казначейство заявляє, що інформація про блокування міського бюджету міста Берегова не відповідає дійсності

Казначейство заявляє, що інформація про блокування міського бюджету міста Берегова не відповідає дійсності

Казначейство заявляє, що інформація про блокування міського бюджету міста Берегова не відповідає дійсності
У зв’язку з поширенням у деяких ЗМІ повідомлень щодо блокування видатків органів місцевого самоврядування, а саме міського бюджету міста Берегова Закарпатської області Казначейство України...

У зв’язку з поширенням у деяких ЗМІ повідомлень щодо блокування видатків органів місцевого самоврядування, а саме міського бюджету міста Берегова Закарпатської області Казначейство України повідомляє, що зазначена інформація не відповідає дійсності.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом поточного року міському бюджету м. Берегова перераховано з Державного бюджету дотацій на загальну суму 4,8 млн грн та субвенцій - 15,6 млн грн (в т. ч. субвенцій соціального спрямування, субвенції на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах).

Протягом поточного року органами Державної казначейської служби України у Закарпатській області забезпечено оплату платежів розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету м. Берегова на загальну суму 44,7 млн грн, в тому числі за незахищеними напрямками - 4,5 млн гривень.

Реклама

В 2013 році для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та проведення інших захищених видатків в поточному році Головним управлінням Державної казначейської служби України у Закарпатській області за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку надано бюджету м. Берегова 14 безвідсоткових позик на покриття тимчасових касових розривів на загальну суму 19,3 млн грн, з яких на сьогоднішній день 2,6 млн грн ще не погашено.

В місті у повному обсязі (в межах наявних коштів та отриманих позик) забезпечуються проведення видатків за захищеними напрямками, зокрема, на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ, оплату продуктів харчування, послуг з харчування, комунальних послуг бюджетних установ та здійснення інших соціальних виплат населенню.

Реклама

У зв’язку з невиконанням дохідної частини, в 2012 році Берегівському міському бюджету надано 3 середньострокові позики на загальну суму 2,1 млн грн, а за перше півріччя 2013 року ще 4 на 2,5 млн гривень.

Станом на 22.07.2013 загальна сума заборгованості бюджету

м. Берегова за позичками з єдиного казначейського рахунку складає 7,2 млн грн, повідомляє прес-служба Державної казначейської служби України.

Реклама

Урядовий портал

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно