Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Щоб врятувати людину, міліціонери Берегова здали кров

Щоб врятувати людину, міліціонери Берегова здали кров
Нещодавно співробітники кримінальної міліції Берегівського районного відділу Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області, очільником якої є підполковник міліції Андрій...

Нещодавно співробітники кримінальної міліції Берегівського районного відділу Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області, очільником якої є підполковник міліції Андрій Бібен, на прохання мешканця міста, потребуючого допомоги для свого хворого батька, вирішили стати донорами. Тим самим міліціонери здійснили благородний вчинок, адже потреба в крові зростає, а родичі не завжди можуть підійти за медичними параметрами.

ВІДЕО ДНЯ

Громадянин Ковтун Олександр Валентинович прийшов до начальника Берегівських правоохоронців, полковника міліції Олександра Яцканича, із своєрідним проханням до працівників районного відділу відгукнутися допомогти його хворому, прооперованому, батькові, якому вкрай як необхідна була кров. У свою чергу, співробітники кримінальної міліції згуртувалися навколо цієї ідеї, наповнити банк крові у місті, допомогти громадянам та на власному прикладі показати суспільству, що кожен може послужити високій справі спасіння людського життя.

Необхідно зазначити що заступник начальника – начальник кримінальної міліції Берегівського районного відділу внутрішніх справ підполковник Андрій Бібен та виконуючий обов’язки сектору карного розшуку майор міліції Василь Зейкан власним прикладом показали, як кожна людина може допомогти врятувати життя. Разом з ними, донорами стали працівники карного розшуку: Василь Бундович та Олександр Солнцев, які здали в загальній кількості 1.5 літра крові.

Реклама

Співробітники Берегівського районного відділу міліції сподіваються, що їхня допомога стане у нагоді потребуючим хворим та зокрема Ковтуну Валентину.

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно