Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сильне алкогольне сп’яніння довело мукачівку до реанімації

Сильне алкогольне сп’яніння довело мукачівку до реанімації
Зелений змій вкотре став причиною трагедії в Мукачеві. 21 липня о 21.10 у чергову частину Мукачівського МВ УМВС надійшло повідомлення від чергового лікаря Мукачівської центральної районної лікарні...

Зелений змій вкотре став причиною трагедії в Мукачеві. 21 липня о 21.10 у чергову частину Мукачівського МВ УМВС надійшло повідомлення від чергового лікаря Мукачівської центральної районної лікарні про те, що до медичного закладу каретою "швидкої" допомоги доставлено жительку Мукачева, пенсіонерку, із тяжкими тілесними ушкодженнями. Лікарі діагностували у своєї пацієнтки мозкову кому, черепно-мозкову травму, внутрішьно-мозковий крововилив та помістили на лікування в реанімаційне відділення.

ВІДЕО ДНЯ

Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, дещо раніше згадана жінка відпочивала в компанії своєї подруги, мукачівки 1957 р.н., разом із якою розпивала алкогольні напої. Не виключено, що після того, як жінка покинула будинок своєї подруги, вона не втримала рівновагу на сходах, впала та отримала згадані вище травми. Наразі правоохоронці встановлюють точні обставини нещасного випадку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно