Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Заступник керівника краю відвідав Воловеччину

Заступник керівника краю відвідав Воловеччину
У четвер, 18 липня, заступник голови обласної адміністрації Іван Качур з робочою поїздкою відвідав Воловецький район Передусім посадовець поспілкувався і мешканцями району під час прийому...

У четвер, 18 липня, заступник голови обласної адміністрації Іван Качур з робочою поїздкою відвідав Воловецький район

ВІДЕО ДНЯ

Передусім посадовець поспілкувався і мешканцями району під час прийому громадян. Здебільшого, вони зверталися із проханнями про сприяння у лікуванні та стосовно надання матеріальної допомоги.

Також цього дня Іван Качур зустрівся із представниками органів місцевого самоврядування та райради. Основне питання, яке обговорили під час зустрічі – функціонування школи І-ІІ ступенів у селі Абранка. Учнями цього освітнього закладу є 46 дітей. Відсутні шостий, сьомий та восьмий класи. Матеріально-технічна база потребує оновлення. Тож обговорено питання можливої реорганізації навчального закладу у школу першого ступеня, яка передбачає переведення частини дітей до школи у сусідньому Підполоззі. Діти будуть забезпечені підвозом до місця навчання. Реорганізація дозволить і покращити матеріально-технічну базу закладу. Розглянуть питання і про працевлаштування педагогів.

Реклама

- Дітей ми забезпечено транспортом, що возитиме їх до школи. Також до ладу приведуть дорогу та буде забезпечено її належне очищення у зимову пору року. Школярі Абранки повинні отримувати якісну освіту, адже саме вони формуватимуть розвиток села у майбутньому. Чи не найголовнішими факторами ефективного розвитку сільських населених пунктів є освічена молодь, співпраця між владою на мешканцями, яку зі свого боку, обласна влада намагатиметься підтримувати якнайкраще. Такі завдання ставить перед нами Глава держави, - зауважив Іван Качур.

Відтак, посадовець відвідав «Екоцентр» у Нижніх Воротах. Уже до кінця року його будівництво заплановано завершити. У позашкільному закладі у літній період оздоровлюватимуться та відпочиватимуть маленькі закарпатці.

Реклама

Стан оздоровчого процесу Іван Качур перевірив і в Жденіївській школі І-ІІІ ступенів. Тут проходить друга зміна оздоровлення у пришкільному таборі. Також заступник керівника краю проінспектував готовність школи до нового навчального року.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно