Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найпопулярнішими напрямками для відпочинку мукачівців є Болгарія, Греція та Чорногорія - експерти

Найпопулярнішими напрямками для відпочинку мукачівців є Болгарія, Греція та Чорногорія - експерти

Найпопулярнішими напрямками для відпочинку мукачівців є Болгарія, Греція та Чорногорія - експерти
Оскільки літо в самому розпалі, редакція інтернет-видання «Панорама Мукачева» вирішила поцікавитись у популярних місцевих турфірм, куди ж найбільше "линуть" закарпатські туристи?

Оскільки літо в самому розпалі, редакція інтернет-видання «Панорама Мукачева» вирішила поцікавитись у популярних місцевих турфірм, куди ж найбільше "линуть" закарпатські туристи?

ВІДЕО ДНЯ
Найпопулярнішими напрямками для відпочинку мукачівців є Болгарія, Греція та Чорногорія - експерти – 01

Світлана Чернова, директор туристичного оператора «Екскурсія», поділилася: «Зараз туристи із Закарпаття починають обирати для літнього відпочинку екскурсійні тури. Стосовно таких турів, то це подорожі у віддалені країни Європи. Найпопулярніші: Італія, Іспанія, Франція, країни Бенілюксу. Проте, є бажаючі подорожувати у більш екзотичні країни, наприклад, до Мексики.Закарпатці - унікальні люди, тому що, порівнюючи із жителями центрального та східного регіонів, які обирають відпочинок у Туреччині, то наші краяни схиляються до європейських морських курортів».

Реклама
Найпопулярнішими напрямками для відпочинку мукачівців є Болгарія, Греція та Чорногорія - експерти – 02

Василь Гарагонич, директор туристичної фірми «Grand Travel»: «В нас найбільше замовляють відпочинок у Греції на власному авто, або на о.Кріт вже з авіаперельотом. Популярною залишається Болгарія,Чорногорія, минулоріч була ще Хорватія, але після того як вона ввійшла в Єврозону, то багато хто від неї відмовився через те, що в цю країну потрібно робити візу. Також незмінно популярною залишається Туреччина, тому що багатьом до вподоби відпочинок в режимі «все включено». Екскурсійні тури по Європі є популярними у весняний та осінній періоди. В основному попит на тури у молоді під час їхніх канікул».

Реклама
Найпопулярнішими напрямками для відпочинку мукачівців є Болгарія, Греція та Чорногорія - експерти – 03

Представниця іншого туроператора «Адріа-Тур», Катерина Маєрчик, розповіла: «Так як наша туристична фірма займається організацією відпочинку тільки у Європейських країнах,то найчастіше наші клієнти обирають для літнього відпочинку узбережжя Чорногорії, Хорватії та Греції. Євротури в нас популярні зимою».

Сподіваємось, що представники різних туристичних операторів дали Вам декілька нових ідей для літнього відпочинку. Літо продовжується, робіть свій вибір, і вдалої відпустки!

Реклама

Мирослава Вербищук, студентка відділення журналістики УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно