Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Кандидат від "УДАРу" заявив, що не має наміру відмовлятися від участі у виборах на "хустському" окрузі

Кандидат від "УДАРу" заявив, що не має наміру відмовлятися від участі у виборах на "хустському" окрузі

Кандидат від "УДАРу" заявив, що не має наміру відмовлятися від участі у виборах на "хустському" окрузі
Як відомо, 8 лютого Вищий адміністративний суд України визнав факт порушень під час голосування 28 жовтня у 71 виборчому окрузі Закарпаття з центром у місті Хуст. 3 липня суд зобов’язав спікера...

Як відомо, 8 лютого Вищий адміністративний суд України визнав факт порушень під час голосування 28 жовтня у 71 виборчому окрузі Закарпаття з центром у місті Хуст. 3 липня суд зобов’язав спікера особисто виконати рішення суду і Володимир Рибак дав вказівку заблокувати картку для голосування народного депутата України Павла Балоги.

ВІДЕО ДНЯ

Відразу після цих подій лунало чимало коментарів з приводу можливого балотування того чи іншого кандидата по даному виборчому округу. Проте досі не було чути позицію щодо повторних виборів одного з головних претендентів на перемогу, нашого земляка, член-кореспондента Національної академії медичних наук України, доктора медичних наук, професора, заслуженого лікаря України Василя Лазоришинця, котрий на минулих виборах отримав понад 21 відсоток голосів виборців Хустського округу№71. Утім, нам вдалось отримати коментар Василя Васильовича Лазоришинця:

- Уже всім зрозуміло, що вибори в Хустському виборчому окрузі відбудуться, однак досі залишається відкритим питання, коли саме вони пройдуть. Та попри все хочу повідомити земляків-виборців, котрі щиро і відкрито проголосували за мене – я не маю наміру відмовлятися від участі у виборах. Так, я буду балотуватися, бо вважаю, що мої виборці, а це понад 13 тисяч голосів, голосували за мене не за гроші чи ще якісь подарунки. Вони йшли на дільниці з вірою, що мудрість, професіоналізм, совість щось вартують у житті. Я не маю права їх зраджувати. Вони, як і я, переконані, що в Україні переможе не культ грошей, а віра в справедливість, чесність, порядність. Врешті-решт, переможуть християнські цінності.

Реклама

Я знаю, що боротьба на цих повторних виборах буде жорстка. З’явиться чимало кандидатів, які не матимуть жодного стосунку до Хустського виборчого округу зокрема і до Закарпаття загалом. Одначе я переконаний, що думаючого виборця ніхто не зможе купити чи залякати. Наші виборці свідомі того, що відбувається в країні. Так далі жити не можна. І я з ними згідний.

Розмовляв Іван Берец

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно