Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Колочаві пройшов міжнародний молодіжний табір

У Колочаві пройшов міжнародний молодіжний табір
З 7 до 17 липня у селі Колочава, що у на Закарпатті, проходив міжнародний молодіжний табір. Понад двадцять хлопців та дівчат із Великобританії, Естонії та України протягом десяти днів намагалися...

З 7 до 17 липня у селі Колочава, що у на Закарпатті, проходив міжнародний молодіжний табір. Понад двадцять хлопців та дівчат із Великобританії, Естонії та України протягом десяти днів намагалися поламати усталені негативні уявлення про свої країни.

ВІДЕО ДНЯ

Учасники табору організували музичний перфоманс «Стереотип звужує світогляд: у кожного є своє цікавинка». На сцені Колочавської ЗОШ №1 актори-аматори показували стереотипи про рідні країни, а потім їх спростовували.

Зокрема, англійці пояснили, що хоча вони і є великими шанувальниками чаю, однак о 17.00 немає перерви, щоб насолодитися улюбленим напоєм. У цей час вони наполегливо працюють, а не чаюють. Естонці спростовували думку про власну повільність. У свою чергу українці заперечили стереотип про надмірну любов до горілки. Молодь показала, що насправді співвітчизники багато працюють, займаються господарством і вживати алкоголь їм просто ніколи.

Реклама

Усі стереотипи учасники заходу написали на листках, які поклали у коробку. Місцеві дітлахи допомогли їх «знищити», розірвавши на маленькі клаптики.

«Ми дуже вдячні колочавцям за гостинність і можливість у селі реалізувати свій проект. Протягом цих днів учасники відвідали багато історичних та природних місць краю. Особливо вони були вражені красою озера Синевир та природними ландшафтами національного парку»,- розповів голова молодіжної громадської організації «Люди», яка й організували захід, Дмитро Самарський.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно