Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Віктор Ледіда став головою федерації велосипедних видів спорту Закарпаття

Віктор Ледіда став головою федерації велосипедних видів спорту Закарпаття

Віктор Ледіда став головою федерації велосипедних видів спорту Закарпаття
17 липня відбулось засідання установчих зборів об’єднаної федерації велосипедних видів спорту Закарпатської області. Заслухавши виступи учасників установчих зборів, члени зборів відзначили...

17 липня відбулось засідання установчих зборів об’єднаної федерації велосипедних видів спорту Закарпатської області. Заслухавши виступи учасників установчих зборів, члени зборів відзначили актуальність відновлення і покращення велоспорту в області. Про це повідомляють в Ужгородсьій РДА.

ВІДЕО ДНЯ

З метою збільшення кількості учасників, які займаються велоспортом,покращення та зміцнення матеріальної бази велоспорту, виховання любителів цього виду спорту збори постановили створити об’єднану федерацію велосипедних видів спорту Закарпатської області.

Виступаючи перед присутніми, майстер спорту СРСР із велоспорту Іван Риляк, зокрема, сказав:«Велоспорт на Закарпатті займає провідне місце. Більше 85 років, як в Ужгороді була створена перша велосипедна секція, а згодом і велоклуб. За цей період майже 100 провідним велосипедистам було присвоєно високе спортивне звання майстрів спорту СРСР та України із велоспорту, а двом закарпатцям — майстрів спорту міжнародного класу». Начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Віталій Ерфан додав, що створення федерації – це добрий знак: «Всі ми повинні активно займатися фізичною культурою та спортом. Адже це – запорука міцного здоров’я».

Реклама

Після жвавих обговорень та дебатів головою федерації одноголосно обрано голову Ужгородсьої РДА Віктора Ледіду. Останній є кандидатом у майстри спорту, призером національних та міжнародних змагань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно