Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Берегівщині в оранжереї місцевої мешканки виявили цілу плантацію рослин коноплі

На Берегівщині в оранжереї місцевої мешканки виявили цілу плантацію рослин коноплі

На Берегівщині в оранжереї місцевої мешканки виявили цілу плантацію рослин коноплі
Нещодавно співробітники Берегівського районного відділу Управління внутрішніх справ України в Закарпатській області у ході проведення санкціонованого обшуку по матеріалам кримінального провадження...

Нещодавно співробітники Берегівського районного відділу Управління внутрішніх справ України в Закарпатській області у ході проведення санкціонованого обшуку по матеріалам кримінального провадження внесеного до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) виявили добре доглянуту плантацію рослин коноплі.

ВІДЕО ДНЯ

Під час проведення слідчої дії правоохоронцями з подвір’я, із городу було виявлено та вилучено п’ять корнестебел наркотичних рослин висотою близько 1,5 метра. Розміри вилучених рослин говорять про те, що вони добре оброблялися, тобто, господар систематично поливав, удобрював та слідкував за розвитком рослин. При огляді підсобного приміщення, яке було розташовано на території дворогосподарства 52-річної мешканки міста Берегово, було виявлено ціла оранжерея наркотичний рослин. При чому у цьому підсобному приміщенні був штучно створений мікроклімат, який сприяв розвитку рослин, а саме: влаштоване денне світло, вологовимірювач, своєрідні вентилятори, термометри тощо.

На теперішній час факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчими Валерієм Безрученко та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України (Незаконний посів снотворного маку чи конопель), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Реклама

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно