Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Літній кубок визначив останнього учасника фіналу кубка Закарпатської ліги КВН

Літній кубок визначив останнього учасника фіналу кубка Закарпатської ліги КВН

Літній кубок визначив останнього учасника фіналу кубка Закарпатської ліги КВН
16 липня у нічному клубі «Фантом» відбувся Літній Кубок Закарпатської Ліги КВН, який став своєрідним другий шансом для команд, які у півфінальних іграх не змогли потрапити до омріяного фіналу сезону....

16 липня у нічному клубі «Фантом» відбувся Літній Кубок Закарпатської Ліги КВН, який став своєрідним другий шансом для команд, які у півфінальних іграх не змогли потрапити до омріяного фіналу сезону. Цього року за останнє місце у головній КВН-грі року брали участь команди: «Сборная причуд Фрейда», «220 на всех» (Житомир) і «KEVIN» (УТЕІ КНТЕУ).

ВІДЕО ДНЯ

До складу журі, яке оцінювало виступи конкурсантів увійшли: колишній кавеенник і організатор різноманітних розважальних заходів в області – Ростислав Буланов, незмінний ведучій наймасовіших заходів Закарпаття і один із засновників найактивнішої організації області «Корпорації свят Не ПоНяЛ» – Денис Лагодін, багаторазовий чемпіони КВН – Віталій Тороні, людина року-2010 за версією «Турінформ Закарпаття» та кафедри туризму УжНУ – Володимир Білонка, проректор УжНУ Федір Шандор та інші.

Команди зіграли чотири конкурси: фрістайл, розминку, імпровізацію та відео-конкурс. Першими виступали «Сборная причуд Фрейда», потім команда «KEVIN», після яких свій фрістайл показали «220 на всех». Під час розминки було багато питань із залу, на які квеенники знаходили дотепні відповіді. Фоторозминка змусила учасників трохи помізкувати, адже організаторами були підібрані досить оригінальні фото. Після неї відбувся конкурс капітанів, кожен з яким мав не тільки виступити самостійно, а й зробити резюме своїх опонентів. На завершення змагання кожна команда представила свою відео роботу, найбільше з яких глядачам сподобалося відео команди «Сборная причуд Фрейда» під назвою «Человек, воспитаный подсолнухами».

Реклама

Гостями гри стали учасники головного фіналу – мукачівська команда «БезУмная Молодежь», які пройшли в фінальні ігри за результатами півфіналів.

В підсумку отримала 7 цукерок від журі і посіла третє місце команда «KEVIN». Володарями 35 цукерок і срібними призерами стали «220 на всех», переможцем і останніх учасником осінніх фінальних змагань стала команда «Сборная причуд Фреайда».

Реклама

Глядачі залишились задоволеними таким вердиктом журі і вітали оваціями своїх улюбленців. Після закінчення гри на всіх учасників і гостів чекала дискотека.

Вікторія Вольф, студентка відділення журналістики

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно