Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Співробітники ДАІ Закарпаття проводять профілактичну роботу серед водіїв пасажирського транспорту

Співробітники ДАІ Закарпаття проводять профілактичну роботу серед водіїв пасажирського транспорту

Співробітники ДАІ Закарпаття проводять профілактичну роботу серед водіїв пасажирського транспорту
Останнім часом на території держави почастішали випадки дорожньо-транспортних пригод за участю пасажироперевізників, лише в липні сталося декілька резонансних ДТП, які призвели до загибелі та...

Останнім часом на території держави почастішали випадки дорожньо-транспортних пригод за участю пасажироперевізників, лише в липні сталося декілька резонансних ДТП, які призвели до загибелі та травмування значної кількості людей.

ВІДЕО ДНЯ

Саме тому представники управління державної автомобільної інспекції прийняли участь у нараді з розгляду проблемних питань у галузі автомобільного транспорту та пропозиції щодо їх вирішення, яка пройшла в облдержадміністрацієї за участі управління Укртрансінспекції, громадської організації «Закарпатська обласна асоціація автомобільних перевізників» та автоперевізників.

На нараді обговорено стан забезпечення безпеки перевезень пасажирів та організованих груп дітей в області у літній період до місць оздоровлення і відпочинку, стан пасажирських перевезень та вжиття заходів щодо виведення з ринку пасажирських перевезень «нелегальних» перевізників для забезпечення належної організації перевезень пасажирів на маршрутах загального користування.

Реклама

За результатами наради розробляється проект доручення голови облдержадміністрації щодо вжиття заходів, спрямованих на підвищення рівня безпеки перевезення пасажирів на автомобільному транспорті та здійснення належного державного контролю і нагляду за дотриманням вимог нормативно-правових актів щодо діяльності автомобільного транспорту на території області.

Тож, з метою посилення профілактичної роботи на пасажирському автомобільному транспорті, співробітниками ДАІ проводиться постійна робота з водіями транспортних засобів, задіяних для перевезення пасажирів.

Реклама

Інспектори ДАІ під час зупинок автобусів та спілкування цікавляться самопочуттям водія, інформують його про необхідність дотримання режиму праці та відпочинку, нагадують про особливості керування за несприятливих погодних умов, особливо при підвищенні температури повітря або під час дощу. Також, водіям автобусів нагадують про необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху, інформують про причини скоєння дорожньо-транспортних пригод, попереджають про небезпечні ділянки подальшої дороги.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно