Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті із поїзда вистрибнув громадянин Гвінеї

На Закарпатті із поїзда вистрибнув громадянин Гвінеї
Сьогодні, 16 липня, в Закарпатській області за сто метрів від кордону з Угорщиною затриманий громадянин Гвінеї, котрий вистрибнув з поїзда. За даними Прикордонної служби Чопського загону, чоловік...

Сьогодні, 16 липня, в Закарпатській області за сто метрів від кордону з Угорщиною затриманий громадянин Гвінеї, котрий вистрибнув з поїзда.

ВІДЕО ДНЯ

За даними Прикордонної служби Чопського загону, чоловік вистрибнув з поїзда, що прямував в Чоп з угорського міста Захонь.

Як з'ясувалося, в Україну гвінеєць приїхав два роки тому на навчання. Учора, 15 липня, він сів на потяг до Угорщини, оформивши на кордоні документи за своїм паспортом.

Реклама

Однак на угорському пункті пропуску гвінеєць надав підроблену карту громадянина Франції.

"Саме тому його повернули у зворотному напрямку. Проте чоловік вирішив не здаватися і при поверненні, вже на українській території, вистрибнув з поїзда Захонь - Чоп і продовжив подорож до Угорщини", - зазначили українські прикордонники.

Реклама

За відомостями прикордонників, з початку року на кордоні України затримано 716 незаконних мігрантів, 300 з них незаконно перетнули кордон, 400 порушили правила перебування, решту - за дрібні правопорушення. Офіційно Держприкордонслужбою з початку року було відмовлено у пропуску 1830 потенційним незаконним мігрантам.

Це не перший випадок використання закарпатського напрямку для перетину кордону, щоб потрапити до Європи. Зокрема, наприкінці травня були затримані четверо нелегальних мігрантів зі Шрі-Ланки, які намагалися перетнути кордон з Угорщиною.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно