Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У закарпатській ОДА представили послання президента України до Верховної Ради

У закарпатській ОДА представили послання президента України до Верховної Ради

У закарпатській ОДА представили послання президента України до Верховної Ради
У четвер, 11 липня, у малому залі облдержадміністрації було представлено цьогорічне Послання Президента України до Верховної Ради «Про внутрішнє та зовнішнє становище України у 2013 році». На заході...

У четвер, 11 липня, у малому залі облдержадміністрації було представлено цьогорічне Послання Президента України до Верховної Ради «Про внутрішнє та зовнішнє становище України у 2013 році». На заході були присутні керівник краю Олександр Ледида, його заступник Володимир Приходько, перший заступник голови облради Володимир Закурений, Оксана Маркєєва, в. о. заступника директора Національного інституту стратегічних досліджень, Світлана Мітряєва, директор Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень в м. Ужгороді

ВІДЕО ДНЯ

Презентацію Послання в Ужгороді було організовано Регіональним філіалом інституту стратегічних досліджень в м. Ужгороді спільно з обласною адміністрацією.

Підготовка щорічного Послання Президента є вимогою Конституції, а його презентація – політичною традицією, доцільність якої визначається кожного року, виходячи з особливостей процесу підготовки документу та політичної ситуації в країні.

Реклама

- Наразі Послання Президента України є одним з небагатьох комплексних документів, який охоплює весь спектр проблем, пов’язаних з розвитком країни та формуванням пріоритетів розвитку держави, - зазначила Світляна Мітряєва.

У цьогорічному Посланні до Верховної Ради Президентом визначені основні завдання та напрямки розбудови країни.

Реклама

- У економічному секторі Глава наголошує на необхідності розбудови агропромислового комплексу, транспортної мережі, підтримки малого та середнього бізнесу тощо. Також пріоритетами залишається соціальний захист населення – політика зайнятості, забезпечення житлом. У зовнішній політиці ключовим, як і раніше, є євроінтеграційний курс. Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо виконати всі стратегічні завдання, поставлені перед нами, - наголосив Олександр Ледида.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно