Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Абітурієнти подали до УжНУ вже понад 10000 заяв на вступ

Абітурієнти подали до УжНУ вже понад 10000 заяв на вступ
Вступна кампанія в Ужгородському національному університеті – у розпалі. Минуло тільки трохи більше тижня з часу її старту, а кількість заяв, поданих абітурієнтами, перетнула «психологічну позначку»...

Вступна кампанія в Ужгородському національному університеті – у розпалі. Минуло тільки трохи більше тижня з часу її старту, а кількість заяв, поданих абітурієнтами, перетнула «психологічну позначку» 10 тисяч. На імідж університету позитивно вплинули ряд новацій, упроваджених з часу, відколи виш очолив доктор технічних наук, професор Федір Ващук. Можливостями, які відкриваються перед студентами університету, зокрема, й програмою подвійних дипломів, активно цікавляться ті, хто мають намір поповнити студентську сім’ю університету вже цього року.

ВІДЕО ДНЯ

Найбільше заяв подано на спеціальність «лікувальна справа». Серед лідерів також «фармація», «стоматологія» і «туризм». Особливо цікавлять абітурієнтів і такі напрями та спеціальності, як «біологія», «географія», «здоров’я людини», «правознавство» та ряд інших.

«Ми задоволені ходом вступної кампанії. Подано на кілька тисяч заяв більше, ніж торік. Сподіваємося, ситуація позитивно відобразиться і на зарахуванні студентів. Конкурс буде вищим, а, отже, рівень студентів та, у майбутньому, випускників, зростатиме», - сказав ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук у коментарі телевізійникам до сюжету про рекордну для вишу вступну кампанію.

Реклама

Щодо згаданої програми подвійних дипломів, то йдеться про можливість для студентів УжНУ здобути паралельно і диплом європейського зразка – завдяки міжнародній співпраці університету. Детальніше – у попередніх публікаціях офіційного сайту УжНУ.

До того ж, позитивною новиною для абітурієнтів стало рішення керівництва УжНУ суттєво зменшити оплату за навчання – у середньому на 15-20 %. Йдеться як про природничі спеціальності, так і про ті, котрі в останні роки традиційно викликають найбільший попит серед абітурієнтів.

Реклама

УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно