Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міндоходів: в Закарпатті по кримінальним справам відшкодовано з початку року 7 млн. 51 тис. грн

Міндоходів: в Закарпатті по кримінальним справам відшкодовано з початку року 7 млн. 51 тис. грн

Міндоходів: в Закарпатті по кримінальним справам відшкодовано з початку року 7 млн. 51 тис. грн
Під час колегії Закарпатської прокуратури за участі Василя Іванча обговорювали підсумки роботи органів прокуратури області у І півріччі 2013 року, заходи спрямовані на підвищення ефективності їх...

Під час колегії Закарпатської прокуратури за участі Василя Іванча обговорювали підсумки роботи органів прокуратури області у І півріччі 2013 року, заходи спрямовані на підвищення ефективності їх діяльності та зміцнення законності в області.

ВІДЕО ДНЯ

Про це інформує Головне управління Міндоходів в Закарпатській області.

Головував на колегії прокурор Закарпатської області Володимир Корбань та були запрошені начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо, начальник Управління СБУ в Закарпатській області Генадій Грищенко, в.о. начальника Управління внутрішніх справ України в Закарпатській області Сергій Россоха, начальник Чопського прикордонного загону Роман Гоць, начальник Мукачівського прикордонного загону Олександр Назаренко, прокурори районного рівня та працівники обласного апарату прокуратури.

Реклама

Йшлося, зокрема, про результати застосування в практичній діяльності нового кримінально-процесуального законодавства та стан справ з розслідуванням злочинів.

Начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області в своєму виступі зосередив увагу присутніх на тому, що в зв’язку з реорганізацією ДПСУ та ДМСУ й утворенням Міністерства доходів і зборів України та його територіальних органів створено Слідче управління фінансових розслідувань й розповів про ракурси і пріоритети роботи цього підрозділу.

Реклама

Крім того, Василь Іванчо повідомив, що в Закарпатті по кримінальним справам відшкодовано з початку року 7 млн. 51 тис. грн. із закінчених кримінальних проваджень, по яких встановлено збитків на суму 14 млн. грн. Також, вагомим досягненням, на думку начальника ГУ Міндоходів, є те, що на території області відсутні конвертаційні центри і така ситуація зберігається вже кілька років поспіль. Однак, працівниками Міндоходів було відпрацьовано понад двадцять випадків, коли закарпатські суб’єкти господарювання користувалися послугами конвертаційних центрів, які знаходяться на територіях інших областей, у зв’язку з цим їм донараховано майже мільйон гривень, і вже до бюджету відшкодовано 94,9 % з цієї суми - зауважив Василь Іванчо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно