Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В новому навчальному році УжНУ готуватиме майбутніх держслужбовців

В новому навчальному році УжНУ готуватиме майбутніх держслужбовців

В новому навчальному році УжНУ готуватиме майбутніх держслужбовців
З нового навчального року УжНУ здійснюватиме підготовку фахівців в галузі знань 1501 «Державне управління» спеціальності 8.15010002 «Державна служба». Відповідний дозвіл надано рішенням...

З нового навчального року УжНУ здійснюватиме підготовку фахівців в галузі знань 1501 «Державне управління» спеціальності 8.15010002 «Державна служба». Відповідний дозвіл надано рішенням Акредитаційної комісії України від 27 червня 2013 року. З 10 липня до 10 серпня можна подавати документи на навчання, а вступні випробування триватимуть з 11 по 25 серпня.

ВІДЕО ДНЯ

Підготовка буде здійснюватися за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» з ліцензованим обсягом 20 місць, з яких 10 місць - держзамовлення. На навчання приймають осіб, які мають повну вищу освіту незалежно від спеціальності («спеціаліст», «магістр»).

«На Закарпатті УжНУ — єдиний університет, який буде готувати магістрів напряму «Державне управління», спеціальність «Державна служба». Фахівці, які отримають цей диплом, мають право бути працевлаштовані в органах влади різного рівня і зокрема на керівних посадах, — коментує Мирослава Лендєл, доктор політичних наук, в. о. завідувача кафедри політології і державного управління УжНУ. — Наразі комісія формує умови вступу. Вже є зацікавлені у здобутті нової спеціальності. Навчання розпочинається з першого жовтня і триватиме рік. Тобто дипломи магістрів студенти отримають також у жовтні 2014 року».

Реклама

Конкурсний відбір осіб на навчання здійснюється за результатами вступних іспитів з основ держави і права, основ економіки та співбесіди з основ державної служби.

Прийом на навчання здійснюється відповідно до «Порядку прийому на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Державна служба» галузі знання «Державне управління» та працевлаштування випускників», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 року (№ 789).

Реклама

Наталія Каралкіна, УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно