Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іван Качур здійснив робочу поїздку на Тячівщину

Іван Качур здійснив робочу поїздку на Тячівщину
У вівторок, 9 липня, заступник керівника краю Іван Качур здійснив робочу поїздку у Тячівський район. Перш за все, разом з керівництвом райдержадміністрації та департаменту освіти і науки, молоді та...

У вівторок, 9 липня, заступник керівника краю Іван Качур здійснив робочу поїздку у Тячівський район. Перш за все, разом з керівництвом райдержадміністрації та департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації відвідав установи освіти села Теребля.

ВІДЕО ДНЯ

Дошкільний та загальноосвітній заклади потребують покращення умов перебування та навчання дітей, тому у селі будуються відповідні нові та сучасні освітні заклади. Державними службовцями було оглянуто зазначені об’єкти та обговорено строки введення новобудов в експлуатацію і перспективи використання їх потужностей.

У рамках діяльності обласної міжвідомчої комісії з питань контролю за роботою дитячих закладів оздоровлення та відпочинку заступник голови ОДА відвідав оздоровчий заклад «Берізка» у селі Вонігово Тячівського району. Цей заклад працює упродовж цього року,- майже 1 млн. грн. виділено цьогоріч з місцевого бюджету на його утримання. Наразі у закладі проводять другу оздоровчу зміну, обслуговуючи 68 дітей. Іван Качур оглянув умови перебування дітей, ознайомився зі станом корпусів, спортивних майданчиків, харчоблоку тощо. Також представник обласної влади вручив працівникам закладу та вихованцям комплект спортінвентарю.

Реклама

- Цей заклад є справжнім взірцем високого рівня оздоровлення. Тут створені комфортні умови та діє насичена програма перебування діток. Підтвердженням моїх слів є чудовий настрій його підопічних: приємна атмосфера, широкі можливості щодо заняття спортом та розвитку дитячої творчості, належна матеріально-технічна база та харчування – сприяють якісному та цікавому оздоровленню дітей, - резюмував І.Качур.

Насамкінець заступник голови відвідав обласну алергологічну лікарню у смт. Солотвино та ознайомився з її матеріальною базою і системою роботи.

Реклама

Також обговорили і ситуацію навколо виписки пільгових рецептів для хворих на цукровий діабет у районі. Іван Качур наголосив: забезпечення безкоштовними ліками таких мешканців району має бути вчасним та безперебійним. Очільникам райдержадміністрації доручено терміново вжити заходів щодо відновлення відпуску ліків за безкоштовними рецептами. Ситуація надалі залишатиметься на контролі обласного керівництва.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно