Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Талановиті закарпатські спортсмени отримають стипендії

Талановиті закарпатські спортсмени отримають стипендії
У четвер в обласній раді відбулося засідання комісії обласної ради та ОДА з визначення кандидатів на оплату стипендій спортсменам у 2013 році. Ще в квітні в області затверджено положення про...

У четвер в обласній раді відбулося засідання комісії обласної ради та ОДА з визначення кандидатів на оплату стипендій спортсменам у 2013 році. Ще в квітні в області затверджено положення про стипендії обласної ради і обласної державної адміністрації для талановитих перспективних спортсменів. Також прийнято положення про виплату грошової винагороди спортсменам області – переможцям або призерам державних і міжнародних змагань. Згідно документу, за перше місце на Олімпійських, Паралімпійських або ж Дефлімпійських іграх спортсмени із Закарпаття щомісяця отримуватимуть стипендію в розмірі 10 тисяч гривень. За друге та треті місця – відповідно по 8 та 7 тисяч гривень. За перемогу на чемпіонаті світу встановлена стипендія у 7 тисяч. Лідерство у чемпіонаті Європи оцінено у 5 тисяч, а України – у 3,5 тисячі. Про це інформує прес-центр Закарпатської обласної ради.

ВІДЕО ДНЯ

Нині в області зареєстровано 77 федерацій, асоціацій з різних видів спорту. Минулоріч до складу збірних команд України входило 82 спортсмени із нашої області. Під час засідання комісії, співголовами якої є заступник голови облради Андрій Сербайло та заступник голови ОДА Іван Качур було озвучено критерії оцінки кращих спортсменів області. Опісля були призначені стипендії. Так, на отримання стипендії у розмірі 1100 гривень затверджено 10 кандидатур – Аннамарі Чундак (сноубординг), Мирислав Білосюк (лижні гонки), Іван Ковбасюк (гірські лижі), Іван-Сергій Горецький (фехтування), Надія Воронова ( гандбол), Анатолій Герей (фехтування), Тетяна Килч (гандбол), Аліса Шолковська (гандбол), Йосип Пеняк ( гірськолижний спорт), Анна Лозинська ( гандбол). Також було затверджено 15 кандидатур на отримання стипендій у розмірі 750 гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно