Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Берегівщині засідав штаб з питань організації збирання зернових культур

На Берегівщині засідав штаб з питань організації збирання зернових культур

На Берегівщині засідав штаб з питань організації збирання зернових культур
2 липня у с. Бакта Берегівського району відбулось засідання штабу з питань організації збирання зернових культур „День поля 2013”. Учать у засіданні взяли заступник голови обласної державної...

2 липня у с. Бакта Берегівського району відбулось засідання штабу з питань організації збирання зернових культур „День поля 2013”. Учать у засіданні взяли заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Попович, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Готько, голова Берегівської райдержадміністрації Володимир Гулянич, представники департаменту і відділів агропромислового розвитку.

ВІДЕО ДНЯ

Під час засідання Михайло Попович, відзначив, що агропромисловий комплекс області є вагомою складовою народногосподарського комплексу, який щорічно формує близько 20 відсотків валової доданої вартості. Тому з боку обласної влади приділяється і надалі буде приділятись значна увага цьому сектору економіки.

Умови ведення аграрного виробництва мають свою специфіку та особливості, але разом з тим, область є самодостатньою по основних видах виробництва сільськогосподарської продукції.

Реклама

- В області спостерігаємо позитивні тенденції розвитку аграрного сектору в частині появи та стабільної роботи високотехнологічних підприємств у рослинництві, тваринництві та переробці сільськогосподарської продукції. Розвитку малого та середнього бізнесу в агропромисловому секторі сприяють й ініціативи Президента України, що сьогодні впроваджуються у життя, – підкреслив Михайло Попович.

В області з 2010 року діє Програма розвитку тваринництва та птахівництва на 2010-2015 роки, Програма підтримки підприємств агропромислового комплексу на 2009-2013 роки (здешевлення кредитів), Програма розвитку та підтримки галузі рослинництва на 2012-2015 роки та інші програми.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно