Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прибиранням берегу Ріки в Хусті зайнялися волонтери

Прибиранням берегу Ріки в Хусті зайнялися волонтери
Загальновідомо, що з приходом літньої пори чарівні долини наших рік стають улюбленим місцем відпочинку для городян. Проте, майже, завжди ці відвідини закінчуються згубно для природи, і за...

Загальновідомо, що з приходом літньої пори чарівні долини наших рік стають улюбленим місцем відпочинку для городян. Проте, майже, завжди ці відвідини закінчуються згубно для природи, і за невідворотним принципом бумерангу, обертаються нашою ж бідою. Власне, прагненням привернути увагу громадськості до проблем екології і об’єдналися вірники однієї з релігійних спільнот Хуста організувавши минулими вихідними акцію «За чисте серце, за чисте місто, за здорову націю». Під таким гаслом близько вісімдесяти волонтерів взялися прибирати берег річки Ріка в зоні масового відпочинку. Про це інформує прес-центр Закарпатської обласної ради, посилаючись на дані Хустської міськради.

ВІДЕО ДНЯ

Працювати, як кажуть самі учасники акції, було над чим – майже 600 мішків зібраного сміття вздовж річки Ріка, впродовж кількох годин роботи. Долучилися до акції і КП «ЖЕК №2», надавши транспорт для вивезення зібраного сміття, що значно полегшило нам роботу, зазначив ініціатор акції В’ячеслав Недзєльський. Окрім того відмітив: «Якщо після цієї акції хоча б один відсоток людей забере сміття з собою, не залишить тут – це вже буде недарма проведена акція. Ми не зупинимось на цьому, ми будемо далі проводити подібну роботу, адже через просту людську недбалість знищуються береги наших річок. І це так ми «переймаємось» цією проблемою?! А чи знову чекаємо, що хтось повинен прийти і зробити все за нас? Екологічна культура, ось що повинно стати першоджерелом, як у вихованні підростаючого покоління так, зрештою, й кожного з нас, – наголосив В’ячеслав Недзєльський. – Б’ємо себе в груди, що ми європейці. Так географічно, а судячи з сьогоднішньої акції – це далеко не так, коли дозволяємо собі так недбало відноситись до навколишнього середовища. Задумаймось… Щоб порятувати природу навколо нас, потрібні найменше – високий рівень свідомості та екологічної культури. Чого – чого, а цього нам сьогодні бракує найбільше».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно