Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юних закарпатців вчать методиці енергозбереження

Юних закарпатців вчать методиці енергозбереження
25 учнів старших класів із шести малих міст Закарпаття (Іршави, Перечина, Сваляви, Виноградова, Тячева, Рахова) активно відпочивають на Іршавщині в Осої. В рамках проекту «Через енергію надихаємо...

25 учнів старших класів із шести малих міст Закарпаття (Іршави, Перечина, Сваляви, Виноградова, Тячева, Рахова) активно відпочивають на Іршавщині в Осої.

ВІДЕО ДНЯ

В рамках проекту «Через енергію надихаємо майбутні покоління», який виконується ГО «Перехресні зв’язки» у партнерстві з Іршавською міською радою та фінансується Європейським Союзом, днями розпочнеться реконструкція дитячого садочка №1 в Іршаві. Але окрім цієї роботи проектом передбачено і інші різноманітні заходи, зокрема Літня школа «Тиждень енергії», який також проходить в рамках ініціативи Європейського Союзу “Європейський тиждень сталої енергетики”.

Цей захід на три дні (25,26,27 червня) зібрав старшокласників у осійській «Кам’янці». Вчора на центральній площі міста Іршава зустрічалися всі учасники семінару, а також педагог, вчитель біології Іршавської ЗОШ №2 Ганна Чупіка, організатор, тренер Тетяна Захаркевич.

Реклама

Після реєстрації вся команда відправилася до місця призначення.

Основною метою організації Літньої школи є вирішення питання недостатньої кількості молоді, яка активно залучена до процесів розвитку енергоефективності у регіоні та підвищення рівня обізнаності молодого покоління у питаннях енергозбереження та енергоефективності.

Реклама

У поєднанні із лекціями на тему енергозбереження учасники семінару мають змогу взяти участь в інтерактивних іграх і конкурсах; познайомитися із професіоналами сфери енергоефективних технологій; переглянути тематичні кінофільми. Поряд із цим активно і весело провести час із ровесниками під час щоденних екскурсій та отримати цінні подарунки.

Так, протягом трьох днів літньої школи тренери відповідатимуть на питання: що таке енергозбереження і чому воно важливе; як енергозбереження може допомогти розвитку України та наблизити її до Європейського Союзу; як економити електроенергію і як зберегти тепло, а також продемонструють учням приклади проектів, які вже значною мірою покращили енергоефективність у Закарпатті та ЄС.

Іршавська міська рада

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно