Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті міліція затримала 22-річного юнака на крадіжці

У Хусті міліція затримала 22-річного юнака на крадіжці
Добре кажуть: хлопцеві потрібен батько, аби з такої дитини виросла повноцінна і цілісна особистість. Зазвичай діти, котрі у підлітковому віці залишаються без сильної чоловічої опіки, почуваються дещо...

Добре кажуть: хлопцеві потрібен батько, аби з такої дитини виросла повноцінна і цілісна особистість. Зазвичай діти, котрі у підлітковому віці залишаються без сильної чоловічої опіки, почуваються дещо ущербленими, частина з них намагається компенсувати цей недолік, стаючи на слизьку кримінальну стежку.

ВІДЕО ДНЯ

22-річний хустянин також ще зовсім малим залишився без батька – тато покинув сім’ю і виїхав за межі області, коли хлопцеві було 12 років. З тих пір мати почала аж надто опікати свого сина. А він, знаючи, що ненька усе йому вибачить і зрозуміє, не переймався ні тим, як закінчити школу, ні армійською службою, а тепер – пошуками роботи. Фактично після закінчення школи хустянин сидів, як кажуть, на шиї своєї матері. Заради справедливості зауважимо, що спроби працевлаштуватися він здійснював, правда, більше як місяць-два ніде не роботах не затримувався.

Жінка купувала синові потрібні речі, забезпечувала харчуванням, але у 22-річному віці містянину вже кортіло мати і власні кишенькові гроші на юначі розваги. Працювати він не бажав, і це небажання переросло у своєрідну недугу. Тому хлопчина вирішив «заробляти» легшим способом – ішов красти. Худорлява статура, метикуватий розум і спритні пальці у цій справі ставали тільки у пригоді. Тривалий час зухвальцеві вдавалося цупити чужі речі і виходити щоразу сухим із води. Був випадок, коли очевидці впізнали злодія, до того ж він залишив відбитки своїх пальців. Та прямих доказів вини зловмисника у працівників міліції не було, тож хустянину знову вдалося уникнути відповідного покарання.

Реклама

Як часто буває у таких ситуаціях, безкарність породжує відчуття вседозволеності. Ось і наш «герой» також повірив, що він може чинити протиправні діяння і нічого йому за це не буде. Однак недарма гласить народна приказка: «Скільки ниточка не в’ється, а кінець завжди знайдеться». Нещодавно спритника хустські міліціонери затримали на гарячому, коли він викрав у райцентрі мопед, що належить 41-річному жителю Хуста. Чоловік залишив свій транспортний засіб буквально на кілька хвилин біля магазину. Повернувся – а двоколісного вже немає. Власник поглянув за ріг вулиці, а там якийсь невідомий молодик штовхає його мопед. Річ у тім, що транспортний засіб без ключів запалювання не запускався, тому зловмисник мав намір відштовхати його у безпечне місце. Але за підозрюваним міліціонери давно встановили негласний нагляд. Саме вони і допомогли автовласнику затримати крадія і врятували його мопед.

Тепер хустянин не зможе вийти з цієї ситуації безкарним. За цим фактом вже відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 «Крадіжка». Суд наразі вирішує, яку обрати міру запобіжного заходу щодо підозрюваного.

Реклама

Ольга Стефанець, «Відомості міліції»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно