Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Хустщині пустощі зі зброєю привели хлопчика до лікарняного ліжка

На Хустщині пустощі зі зброєю привели хлопчика до лікарняного ліжка

На Хустщині пустощі зі зброєю привели хлопчика до лікарняного ліжка
Черговий лікар Хустської районної лікарні повідомив працівників міліції про те, що до них доставили травмованого хлопчика, жителя одного із сіл району. У медичний заклад виїхала слідчо-оперативна...

Черговий лікар Хустської районної лікарні повідомив працівників міліції про те, що до них доставили травмованого хлопчика, жителя одного із сіл району. У медичний заклад виїхала слідчо-оперативна група та співробітники сектора КМСД.

ВІДЕО ДНЯ

Мати потерпілого пояснила, буцімто дитина скалічилася, упавши через необережність. Але правоохоронці звернули увагу на те, що у цій історії явно не все клеїться. Ситуація прояснилася, коли були готові результати томографічного обстеження. Як виявилося, у потиличній частині у голові дитини знаходиться металевий предмет, схожий на кулю. Тепер до з’ясування обставин цієї справи долучилися і співробітники сектора карного розшуку.

Встановили, що напередодні троє друзів, серед яких був і потерпілий, пішли у гості до свого однокласника. Тут підлітки вирішили випробувати зброю, яку мав батько господаря оселі. Хлопці знали, де знаходиться «ствол». Коли нарешті дістали її зі сховку, почали сперечатися, хто стрілятиме перший. Через це між ними виникла суперечка, кожен тягнуть зброю до себе. Під час цих «розборок» і стався випадковий вистріл. Куля влучила у голову одного з них.

Реклама

Коли хлопчина повернувся додому, мати відразу побачила, що з сином не все гаразд. Але підліток не зізнався, лишень пояснив, буцімто упав. Та на другий день йому стало геть зле. Не гаючи часу, мати відвела сина у лікарню. На щастя, медики швидко встановили причину недомагання дитини. Тепер юний пустун перебуває на лікуванні у медичному закладі.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно