Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сьогодні голова Закарпатської ОДА з робочою поїздкою відвідав Перечинський район

Сьогодні голова Закарпатської ОДА з робочою поїздкою відвідав Перечинський район

Сьогодні голова Закарпатської ОДА з робочою поїздкою відвідав Перечинський район
У середу, 26 червня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида з робочою поїздкою відвідав Перечинський район. У ході візиту очільник краю, зокрема, побував на лісохімічному комбінаті....

У середу, 26 червня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида з робочою поїздкою відвідав Перечинський район. У ході візиту очільник краю, зокрема, побував на лісохімічному комбінаті. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні на товаристві з додатковою відповідальністю «Перечинський лісохімічний комбінат» виробляють три основні види продукції – дерево-вугільну, карбомідоформальдегідні смоли і універсальний розчинник етилацетат, що використовується у виробництві фарб, побутової хімії.

Сьогодні голова Закарпатської ОДА з робочою поїздкою відвідав Перечинський район – 01
Реклама

На даний час на підприємстві працює близько семисот працівників. Понад дві сотні з них – молоді спеціалісти, протягом останнього року на лісохімкомбінат працевлаштовано більше 60 безробітних, із них молодь – 30 осіб.

- Ми тісно співпрацюємо із службою зайнятості нанесення, - розповідає директор підприємства Юрій Мальцев. – Так, завдяки співробітництву із Перечинським районним центром зайнятості щороку беремо на роботу і молодь з інтернат них закладів. А у 50-ти наших працівників лісохімкомбінат – перше робоче місце.

Реклама

Охочих працювати на комбінаті вистачає, Так, Діана Монич, котра лише минулого влаштувалася на роботу, вже сьогодні – начальник відділу технічного контролю:

- У 2012 році закінчила хімічний факультет Ужгородського національно університету. Я магістр, за спеціальністю – викладач хімії. Після завершення навчання прийшла сюди влаштовуватися на роботу. Керівництво підприємства пішло мені назустріч, а вже за рік - я обіймаю керівну посаду.

- В середньому, близько тридцяти молодих спеціалістів, випускників училищ, вищих навчальних закладів щороку йдуть працювати на лісохімкомбінат. Можна говорити, що тут черга на працевлаштування, адже середня зарплата досить-таки достойна – понад 3100 гривень. Безумовно, позитивним є те, що підприємство постійно приймає на роботу і колишніх вихованців інтернатних закладів та надає їм гуртожиток. Це чудовий приклад реалізації завдань, котрі ставить Глава держави щодо забезпечення молоді першим робочим місцем, - резюмував Олександр Ледида.

Реклама
Сьогодні голова Закарпатської ОДА з робочою поїздкою відвідав Перечинський район – 02

Також цього дня керівник краю ознайомився з роботою систем водопостачання м. Перечин, побував на підстанції екстреної медичної допомоги та оглянув хід ремонтних робіт у Перечинській районній лікарні - вже за місяць у лікарні має бути завершений ремонт акушерсько-гінекологічного відділення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно