Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО)

Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО)

Роберт Феєш Вік: 26...
Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 01
ВІДЕО ДНЯ

Роберт ФеєшВік: 26 років.Діяльність: тренер по футболу.Хобі: все,що пов’язане з футболом, зустрічі з друзями.Ідеал дівчини: В мене нема ідеалу дівчини, головне – це іскра, що проскочить між нами. Для мене головне, щоб дівчина була скромною та простою у спілкуванні.Ставлення до серйозних відносин: не зважаючи на натяки та докори з боку батьків та подруг, поки що я не готовий до серйозних відносин, не спішу заводити дітей. Як на мене, то перш ніж назавжди поєднати своє життя з дівчиною, то її треба добре пізнати в побуті.Чи здатний на вчинки заради дівчини,що сподобалась: здатний, проте якщо дівчина не хоче бути поруч зі мною, то тримати її біля себе не буду.

Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 02
Реклама
Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 03

Андрій Понзель DavisВік: 23 роки.Діяльність: фотограф.Хобі: фото, баскетбол, перегляд кінофільмів, освоєння іноземних мов, читання книг.Ідеал дівчини: Все складно, як такого ідеалу немає, споріднену душу я зможу впізнати тільки на рівні відчуттів та емоцій. Однозначно я не хочу заводити будь-які відносини з дівчиною, яка не є сформованою особистістю і не сприймає життя в тому ритмі в якому воно є.Ставлення до серйозних відносин: Мене часто відвідують думки про створення сім'ї, але для цього потрібні речі, які я ще не досяг. Насправді, я відкритий для серйозних відносин, але важко знайти саме ту людину, яка б дарувала ті емоції та відчуття.Чи здатний на вчинки заради дівчини, що сподобалась: Це залежить від дівчини і від того наскільки вона запала в мені душу, проте, я такий, який я є. Якщо я не сподобався дівчині одразу, тоді нам не судилося бути разом.

Реклама
Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 04
Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 05

Павло МельникВік: 25 років.Діяльність: адвокат, генеральний директор «Юридичної компанії Павла Мельника».Хобі: футбол, латино-американські танці, великий теніс, гірський туризм.Ідеал дівчини: В першу чергу, дівчина повинна бути цікавою особистістю, яка має певні плани та цілі в житті. Я не є прихильником відносин, в яких ініціатором є дівчина! Ставлення до серйозних відносин: Рішення про створення сім’ї приходить тоді, коли поруч з тобою знаходиться достойна людина. Напевно, чоловіки ніколи не готові до шлюбу та рішучих кроків в його бік.Чи здатний на вчинки заради дівчини,що сподобалась: Зараз важко здивувати дівчину великим заходом задля привернення її уваги, проте маленькі сюрпризи потрібні постійно. Головне, це приділяти дівчині достатню кількість уваги.

Реклама
Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 06
Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 07

Сергій ПаллагВік: 28 років.Діяльність: автор-виконавець,співак.Хобі: книги, піші прогулянки.Ідеал дівчини: Мені подобаються українки! Також надаю перевагу дівчатам з якими є про що поговорити, тобто інтелектуально підковані.Ставлення до серйозних відносин: для мене це все дуже складно, напевно я до них ніколи не буду готовий. Про всі мої попередні переживання і невдачі слухайте в моїх піснях.Чи здатний на вчинки заради дівчини, що сподобалась: Так, колись грав їм на гітарі. Нажаль, зараз цим нікого не здивуєш.

Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 08
Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 09

Артем ПаленкоВік: 21 рік.Діяльність: SMM-менеджер.Хобі: заняття спортом.Ідеал дівчини: щира, струнка і приваблива брюнетка з міцним характером.Ставлення до серйозних відносин: Поки що я не готовий до створення власної сім’ї оскільки ще не міцно стою на ногах, а це для мене є обов’язковим, тому що я просто зобов’язаний балувати свого майбутнього сина.Чи здатний на вчинки заради дівчини, що сподобалась: Я здатний на вчинки, і готовий довго добиватися уваги дівчини. З мого боку це будуть романтичні побачення, які я буду організовувати самостійно.

Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 10
Реклама
Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 11

Юрій ЧорійВік: 24 роки.Діяльність: шоумен , радіоведучий.Хобі: КВН і моя робота.Ідеал дівчини: Мені подобаються ініціативні, проте не нав’язливі дівчата з приємною зовнішністю. Не надаю перевагу дівчатам, які мають шкідливі звички.Ставлення до серйозних відносин: Поки що я не зустрів тієї, з ким хотів би поєднати своє життя назавжди. Напевно, на заваді до серйозних відносин стоїть моя робота.Чи здатний на вчинки заради дівчини, що сподобалась: Як і кожен мужчина, я здатний на вчинки, проте, не хочу щоб дівчина була зі мною тільки через це.

Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 12
Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 13

Андрій ПетьовкаВік: 18 років.Діяльність: студент.Хобі: спорт.Ідеал дівчини: Я вважаю, що ідеальних людей не буває. В кожної людини є свої плюси та мінуси. Стосовно дівчат ,то якщо вона мені справді до вподоби, то я спробую не зважати на її негативні риси, звичайно, якщо їх не більше, ніж позитивних.Ставлення до серйозних відносин: Поки що до шлюбу я не готовий, спочатку потрібно закінчити навчання і мати стабільний дохід, для того щоб утримувати свою сім'ю, а не просити від батьків матеріальної підтримки, наприклад на дитячі підгузки.Чи здатний на вчинки заради дівчини,що сподобалась: Звичайно, якщо дівчина впала мені в око, тоді обов’язково потрібно проявляти ініціативу.

Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 14
Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 15
Реклама

Віталій ЛюбкаВік: 23 роки.Діяльність: практикуючий юрист.Хобі: власна робота, спорт.Ідеал дівчини: жіночна, щира та відверта . Не подобаються занадто зухвалі та самовпевнені дівчата.Ставлення до серйозних відносин: Я далеко не кар’єрист, і головне в моєму житті це сім’я. Я готовий до її створення, проте наразі заважає відсутність повної фінансової самостійності. Перед тим, аби створити сім’ю я повинен власними силами заробити на обручку, яка буде достойною для моєї обраниці.Чи здатний на вчинки заради дівчини, що сподобалась: Взагалі, в наш час, я вважаю подвигом дати жінці відчути, що вона жінка.

Найзавидніші холостяки Мукачева розповіли по свої ідеали дівчат (ФОТО) – 16

Віддати свій голос за найбажанішого холостяка Мукачева можна ТУТ.

Фото Романа Каймана

Матеріал підготувала Мирослава Вербищук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно