Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті відбувся саміт ветеранських міліцейських організацій

На Закарпатті відбувся саміт ветеранських міліцейських організацій

На Закарпатті відбувся саміт ветеранських міліцейських організацій
Цьогорічний виїзний семінар Асоціації ветеранів МВС України було вирішено провести на Закарпатті. Отож днями тут відбувся справжній саміт за участі голів багатьох первинних ветеранських організації...

Цьогорічний виїзний семінар Асоціації ветеранів МВС України було вирішено провести на Закарпатті. Отож днями тут відбувся справжній саміт за участі голів багатьох первинних ветеранських організації нашого краю та інших областей, зокрема Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Вінницької, Чернігівської та Житомирської.

ВІДЕО ДНЯ

Відкрив семінар-нараду начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба. У своєму виступі Василь Миколайович розповів про стан криміногенної ситуації в краї, окреслив основні завдання, що доводиться вирішувати ветеранським організаціям відповідно до підписаного Меморандуму про співпрацю між Міністерством внутрішніх справ України та громадськими організаціями.

З доповіддю про роботу ветеранських організацій закарпатської міліції стосовно вирішення соціальних питань ветеранів, їх участь у вихованні молодого поповнення ОВС та завдання щодо поліпшення цієї співпраці перед присутніми виступив голова Закарпатської обласної ветеранської організації Віктор Отовчиць. На нараді також порушувалася низка актуальних і злободенних питань. Вони, насамперед, стосувалися пенсійного забезпечення, оздоровлення та надання медичної допомоги ветеранам. Йшлося також про співпрацю таких організацій з місцевими органами влади, засобами масової інформації тощо.

Реклама

Своїм досвідом роботи поділилися ветерани Берегівщини, Мукачівщини, Перечинщини та Ужгородщини. А гості з Львівської, Волинської, Хмельницької та Чернігівської областей ознайомили присутніх з власною практикою налагодження такої діяльності.

Підбив підсумки роботи семінару та визначив план заходів щодо відзначення 70 річниці Перемоги у ВВв та десятої річниці створення Асоціації ветеранів МВСУ перший заступник голови ради цієї Асоціації Павло Карлов.

Реклама

Зустріч виявилася змістовною і цікавою. На завершення гості мали змогу поспілкуватися у невимушеній обстановці, відвідати багато цікавих місць Закарпаття.

Ігор Стефанець, «Відомості міліції»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно