Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині водій із пасажиром побили працівника ДАІ

На Хустщині водій із пасажиром побили працівника ДАІ
У неділю, 23 червня, у селі Сокирниця старший інспектор взводу з обслуговування поста №2 УДАІ УМВС, старший лейтенант міліції, який у той час знаходився поза службою та був одягнений у цивільний...

У неділю, 23 червня, у селі Сокирниця старший інспектор взводу з обслуговування поста №2 УДАІ УМВС, старший лейтенант міліції, який у той час знаходився поза службою та був одягнений у цивільний одяг, зробив зауваження водієві автівки ВАЗ-2101, жителеві Сокирниці, через неправильну парковку. Після цього водій та його пасажир, яким згодом виявився 17-річний студент Закарпатського лісотехнічного коледжу, вийшли із автомобіля та напали на інспектора ДАІ. Як результат, чоловік опинився в лікарні із закритим переломом зовнішньої щиколотки правої гомілки з частковим розривом суглоба, забоєм правої скроменевої ділянки голови, носа та верхньої губи. Після надання першої медичної допомоги його відпустили додому.

ВІДЕО ДНЯ

Те саме зробили і з молодим хуліганом. Студента досить швидко розшукали, заарештували і допитали. А потім відпустили додому. Доля водія автомобіля поки що невідома.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно