Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вчорашній буревій наробив чимало лиха на Берегівщині (ФОТО)

Вчорашній буревій наробив чимало лиха на Берегівщині (ФОТО)
23 червня бригада ПАТ «Укртелеком» здійснила робочий виїзд в село Горонлаб на Берегівщині. Тут вчорашній буревій пошкодив телефонні лінії. Чергова бригада на чолі з начальником берегівського...
ВІДЕО ДНЯ

23 червня бригада ПАТ «Укртелеком» здійснила робочий виїзд в село Горонлаб на Берегівщині. Тут вчорашній буревій пошкодив телефонні лінії.

Чергова бригада на чолі з начальником берегівського відділення зв’язку Володимиром Кішем за декілька годин усунула наслідки падіння дерев на дроти. Також багато клопотів було у берегівських «електриків». Буревій залишив без світла села Батрадь, Горонлаб, Гетен, Запсонь та Косино. Впродовж цілого дня аварійні бригади служб працювали над усуненням проблем.

Реклама

Також, за інформацією Управління ДСНС України в Закарпатській області, о 20:21 сталося падіння дерева на проїжджу частину автомобільної дороги за адресою: с. Бовтрадь, вул. Сечені. Для розпилювання дерева та очищення проїжджої частини дороги залучалося відділення ДПРЧ-12 м. Берегово.

В ніч з 22 на 23 червня 2013 року на території області спостерігались грози, зливи, що супроводжувались сильними поривами вітру, внаслідок чого від електропостачання відключено населені пункти в: Іршавський район – 3 населені пункти (Загаття, Брід, Дешковиця); Воловецький район – 7 населених пунктів (Щербовець, Збини, Буковець, Перезресне, Кечірне, Розтока, Пашковець).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно