Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Перечинщині знайшовся зниклий юнак

На Перечинщині знайшовся зниклий юнак
На Перечинщині 16-річного зниклого хлопця відшукали менше ніж за добу. Він самовільно покинув територію дитячого оздоровчого закладу. Хлопець пішки пройшов понад 25 кілометрів, допоки його помітив...

На Перечинщині 16-річного зниклого хлопця відшукали менше ніж за добу. Він самовільно покинув територію дитячого оздоровчого закладу. Хлопець пішки пройшов понад 25 кілометрів, допоки його помітив водій автобусу.

ВІДЕО ДНЯ

Я б ніколи не звернув увагу на підлітка, що йде обабіч дороги, якби не впізнав у ньому розшукуваного. Вчора ввечері на автобусній зупинці правоохоронці дали мені орієнтування з фотографією цього парубка. Побачивши хлопця, що чимчикував проїжджою частиною, я одразу зупинив автобус і повідомив міліцію про зниклого. - розповідає водій рейсового автобусу сполученням «Ужгород-Лумшори» Ярослав Стегура.

Хлопець родом із Свалявщини, виховується в школі-інтернаті. З метою оздоровлення дітей з психічними вадами його разом з одногрупниками відправили в дитячий оздоровчий комплекс у селі Дубриничі Великоберезнянського району. Цілими днями діти гралися під пильним оком вихователів. Та перед вечерею виявилося, що зник 16-ти річний вихованець. Ситуація ускладнювалася тим, що він важко розмовляє та не орієнтується в просторі через вади здоров’я.

Реклама

Працівники закладу одразу звернулися по допомогу до міліції. Повідомлення про розшук було направлено в усі міськрайвідділи області. Паралельно міліція розповсюджувала орієнтування в місцях масового скупчення людей. Пошук очолили найдосвідченіші міліціонери району заступник начальника дільничних інспекторів Олександр Гондорчин та начальник міліції у справах дітей Михайло Пекар.

Менш ніж за добу дитину знайдено та передано вихователям.

Реклама

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно