Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура Ужгорода ініціювала перевірку законності рішення сесії міської ради

Прокуратура Ужгорода ініціювала перевірку законності рішення сесії міської ради

Прокуратура Ужгорода ініціювала перевірку законності рішення сесії міської ради
Прокуратурою міста Ужгорода ініційовано питання щодо проведення перевірки Державною інспекцією сільського господарства в Закарпатскій області стосовно фактів, викладених у публікаціях, в тому числі...

Прокуратурою міста Ужгорода ініційовано питання щодо проведення перевірки Державною інспекцією сільського господарства в Закарпатскій області стосовно фактів, викладених у публікаціях, в тому числі правомірності встановлення вартості земельної ділянки. Також ініційовано проведення перевірки інших рішень даної сесії міськради щодо виділення земельних ділянок в Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

«У регіональних ЗМІ висвітлено інформацію щодо результатіав сесії Ужгородської міської ради, проведеної 18 червня. Серед іншого, в публікаціях інтернет-ресурсів наголошувалось на рішенні сесії Ужгородської міської ради, яким дозволено викуп земельної ділянки по вул. Волошина 22 в Ужгороді та встановлено ціну даної земельної ділянки»- інформує старший прокурор прокуратури міста Ужгорода Вадим Савчак.

Він зазначив, що основою для проведення експертної оцінки для подальшого викупу земельної ділянки є наявність відомостей з нормативно-грошової оцінки земель міста. Відтак у квітні цього року, за позовом прокуратури Ужгорода, Закарпатський окружний адміністративний суд зобов’язав міськраду передати матеріали нормативної грошової оцінки земель міста управлінню Держземагентства в Ужгородському районі. Попри це, посадовці міської ради продовжують діяти за власною методикою щодо встановлення плати за землю, нормативно-грошова оцінка якої ще не проводилася.

Реклама

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно