Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові взялися за пішоходні переходи

У Берегові взялися за пішоходні переходи
Вчора, 18 червня, міський голова Берегова Золтан Бабяк зустрівся з головним інженером філії Берегівського райавтодору Йосипом Чада. В рамках робочої бесіди розглянули питання облаштування...

Вчора, 18 червня, міський голова Берегова Золтан Бабяк зустрівся з головним інженером філії Берегівського райавтодору Йосипом Чада.

ВІДЕО ДНЯ

В рамках робочої бесіди розглянули питання облаштування пішохідних переходів у місті. Йшлося про оновлення такого переходу по вул. Мукачівській (біля світлофору), створення нового на вул. Мужайській (напроти поліклініки). Зокрема мер Берегова наголосив, що «зебра» на через вул. Богдана Хмельницького є небезпечною для пішоходів, адже колу обзору заважають кущі та тераса бару. Тому він запропонував перенести «смугасту доріжку» на 10 м в сторону автопарковки, а «вхід» до старого переходу огородити. Нагадаємо, нещодавно новенький пішохідний перехід з’явився по вул. Мужайській біля ресторану «Ф’Кока».

Також піднімалося питання щодо заборони проїзду важковагового транспорту через місто у спеку. Адже вантажівки псують дорожнє покриття, чим завдають шкоду місту. Так. Найближчим часом буде знайдено найоптимальніше рішення щодо цієї проблеми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно