Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Один день із життя літнього табору, що діє у ПАДІЮНі, прикрасили КВНом

Один день із життя літнього табору, що діє у ПАДІЮНі, прикрасили КВНом

Один день із життя літнього табору, що діє у ПАДІЮНі, прикрасили КВНом
Один день із життя літнього табору, що діє у ПАДІЮНі, прикрасили КВНом. Допомагали відпочивальникам поринути в атмосферу веселощів та сміху учасники Закарпатської Ліги КВН. З самого ранку охочих...

Один день із життя літнього табору, що діє у ПАДІЮНі, прикрасили КВНом. Допомагали відпочивальникам поринути в атмосферу веселощів та сміху учасники Закарпатської Ліги КВН.

ВІДЕО ДНЯ

З самого ранку охочих дітей із табору поділили на дві команди і розпочали підготовку. Першу команду під назвою «Sims» готували учасники команди «ВУЗВ» з гімназії Даня та Женя. Друга команда вигадала собі складну назву: «Сборная венгерского края по вольной борьбе». Нею опікувались Антон та Гобіка з 15-ої школи (команда КВН «Антитіла»). Ведучими цікавої таборової гри стали учасниці «ВУЗВ» Юля та Рая.

Команди зіграли чотири конкурси. Спочатку показали візитки, потім задавали по запитанню у розминці. Також команди жартували, відповідаючи на питання, поставлені членами журі: Сашею Шевелюком («ТяП-ЛяП»), Яною Бойко («От звонка до звонка»), Сашкою Артюхіною (прес-секретар ЗЛ), Юрою Заном («KEVIN») та Вовою Кірсановим («Сборная причуд Фрейда»). Зокрема на запитання Саші із «ТяП-ЛяПа» чи смачно годують у таборі, команди не роздумовуючи, хором відповіли: «Так!». Слід зазначити, що на усі запитання від суддів, команди відповідали дружньо в один голос.

Реклама

Наступним був конкурс капітанів, у якому потрібно було прорекламувати начальника табору. А конкурс художників став завершальним у грі. Команди вигадували і зображали герб літнього табору ПАДІЮНу. «Sims-и» зробили опір на живописну сторону конкусу, приправивши своє «полотно» гумором, а «Сборная… по вольной борьбе» поставили ставку на ідею та креатив («гостивши членів журі лікерами, завдяки яким мала прокинутись уява»). Кожен конкурс оцінювався максимум у 7 балів.

Після конкурсної частини «таборового» КВНу ведучі Юля та Рая надали слово суддям, які відзначили, що все вийшло добре. Щось не вдалось виконати так, як задумувалось, але все – справа досвіду. Головне – бажання продовжувати КВНити.

Реклама

Для оголошення результатів (переможець був невідомий до останнього!) голова Закарпатської Ліги КВН Сергій Денисенко запросив Сашу Шевелюка. З відривом у всього-на-всього 0,2 бала перемогу святкували «Sims-и» (результат 27,2. «Сборная…» - 27.0 відповідно). Переможці отримали «Кубок КВН» - трилітрову банку березового соку.

Купу емоцій подарувала дітям гра, голосні відозви: «Мам, так я тепер КВНшик» було чути у майже всіх кімнатах загонів. Хороша тенденція для омолодження Ліги і залучення нових, юних «сил», які за декілька років за умови бажання та плідної праці, безумовно, стануть сильним конкурентами «заклігівцям».

Сашка Артюхіна, Закарпатська ліга КВН

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно