Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські чірлідерки отримали нову форму

Закарпатські чірлідерки отримали нову форму
Танцівниці першої на Закарпатті групи підтримки, створеної на базі Студії сучасного танцю «Бліц», отримали 13 комплектів нової сучасної форми для виступів. Заступник керівника краю Іван Качур...

Танцівниці першої на Закарпатті групи підтримки, створеної на базі Студії сучасного танцю «Бліц», отримали 13 комплектів нової сучасної форми для виступів.

ВІДЕО ДНЯ

Заступник керівника краю Іван Качур відвідав відкрите тренування закарпатської групи підтримки, поспілкувався із керівником студії «Бліц» Оленою Камінською та тренером дівчат Анастасією Мальованою.

- Ми дуже вдячні за такий подарунок. Адже чірлідери завжди мають виглядати гарно та ефектно, а форма - одна з головних складових презентабельного вигляду. У ній, впевнена, танцівниці виконають не один танцювальний номер, підтримуючи наших спортсменів, - відзначила тренер команди Анастасія Мальована.

Реклама

Заступник голови обласної державної адміністрації Іван Качур відзначив:

- Спорт та фізична культура – це чи не найважливіші складові у розвитку дітей. Адже саме це допомагає підтримувати міцне здоров’я. Тож ця сфера не може залишатися поза увагою влади. Зокрема, реконструкція та будівництво нових спортивних споруд, оновлення спортінвентарю – передумова для активного розвитку спорту в краї. Це ті вимоги, які перед нами ставить Президент України Віктор Янукович.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно