Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Сваляві двоє хлопчаків поцупили із магазину колготки, щоб подарувати їх своїм матерям

У Сваляві двоє хлопчаків поцупили із магазину колготки, щоб подарувати їх своїм матерям

У Сваляві двоє хлопчаків поцупили із магазину колготки, щоб подарувати їх своїм матерям
У великих супермаркетах окремі покупці полюбляють цупити незначний дріб’язок – жуйки, печиво, серветки тощо. Зазвичай грішать цим, як свідчить досвід, молоді безробітні громадяни або...

У великих супермаркетах окремі покупці полюбляють цупити незначний дріб’язок – жуйки, печиво, серветки тощо. Зазвичай грішать цим, як свідчить досвід, молоді безробітні громадяни або школярі.

ВІДЕО ДНЯ

Якось мені довелося стати мимовільним очевидцем розмови між двома підлітками. Один з хлопців хизувався перед іншим своїм «подвигом». За словами школяра, він зумів непомітно винести із магазину під пахвою пачку соку. Але, судячи з міліцейських зведень, такі клептомани рано чи пізно попадаються. А наслідки, як правило, невтішні.

Так було принаймні у випадку, що стався днями у Сваляві. Почалося також з нібито невинної розмови. Двоє приятелів обговорювали, що потрібно дарувати матері на іменини. Один зауважив, що на городі розцвітуть квіти – їх і принесе ненці. Скептично посміхнувшись, інший розкритикував наміри друга і порадив вручити як подарунок жіночі колготки. Гроші на придбання цього делікатного предмету дамського туалету, мовляв, не потрібні, адже можна спокійнісінько безкоштовно взяти колготки у першій-ліпшій крамниці.

Реклама

Обговоривши усі деталі, молоді люди вирушили здійснювати для своїх матерів «подвиги». Той, що мав вже досвід у таких справах, впевнено підійшов до стелажа, де лежали у невеличких поліетиленових пакетах капронові колготи. Швидко «змів» кілька пачечок з полиці і спритно сховав їх під курткою. Наслідуючи приклад свого товариша, його напарник також повторив подібні маніпуляції.

Де ж було хлопцям знати, що за їхніми діями вже пильно стежать через монітор комп’ютера охоронці супермаркету. Коли спритники підійшли до каси і заплатили за товар, котрий відкрито несли, їх зупинили працівники магазину і запропонували добровільно видати прихований крам.

Реклама

Пізніше друзі, а ними виявилися двоє 14-річних свалявських школярів, розповіли про свої наміри зробити матерям презент у вигляді капронових колготок. «Подарунок» і справді видався на славу, ось, правда, не надто приємний. Тепер хлопчакам доведеться не лише відшкодувати магазину завдані збитки, адже один з них неодноразово промишляв тут, а й заплатити штраф. До того ж, обоє перебувають на відповідному обліку в міліції.

Ольга Стефанець, «Відомості міліції»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно