Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

13-річна дівчинка врятувала родичу життя

13-річна дівчинка врятувала родичу життя
Кажуть, милі сваряться – тільки тішаться. Та деколи сімейні сварки призводять до непередбачуваних наслідків. Вісьмома роками позбавлення волі може поплатитися жінка за те, що під час сімейної сварки...

Кажуть, милі сваряться – тільки тішаться. Та деколи сімейні сварки призводять до непередбачуваних наслідків. Вісьмома роками позбавлення волі може поплатитися жінка за те, що під час сімейної сварки завдала своєму чоловіку поранення кухонним ножем.

ВІДЕО ДНЯ

Він раніше судимий, перша дружина покинула його, забравши дочку. Зустрів іншу. У неї теж у першому шлюбі життя не склалося. Стали жити разом, а згодом і одружилися. Проживали на Березнянщині в квартирі, що належить його сестрі. Дітей спільних не мали. Та, зі слів сусідів, обоє любили заглядати до чарки. Через що у хаті часто чути крики та лайки. Цього вечора в гості до подружжя завітала родичка з дочкою, дівчинка якраз закінчила восьмий клас. Застілля було в самому розпалі, коли чоловік, напідпитку, почав сварити дружину і погрожувати їй. Та, теж на емоціях, підігрітих спиртним, не замислюючись, що у них в гостях дитина, вихопила з кухонної шухляди ножа і вдарила чоловіка в живіт. Саме тринадцятирічна дівчинка і визвала швидку допомогу, коли побачила закривавленого дядька, що лежав на підлозі.

Міліцію про дану подію повідомив черговий лікар ЦРЛ. На місце негайно виїхали правоохоронці. Знаряддя кримінального правопорушення, кухонний ніж, вилучено. Наразі, з’ясовуюються усі обставини справи. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань райвідділу міліції внесено відомості про кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Реклама

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно