Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові гімназисти навідали міліцонерів

У Берегові гімназисти навідали міліцонерів
Днями у Берегівський райвідділ міліції завітали на екскурсію учні 5-7-их класів Берегівської угорської гімназії імені Габора Бетлена. Супроводжували дітей керівник літнього оздоровчого табору...

Днями у Берегівський райвідділ міліції завітали на екскурсію учні 5-7-их класів Берегівської угорської гімназії імені Габора Бетлена. Супроводжували дітей керівник літнього оздоровчого табору Вікторія Кун та педагоги навчального закладу Єва Панько, Катерина Маргітич, Вікторія Росоха.

ВІДЕО ДНЯ

Екскурсія розпочалася з чергової частини райвідділу. Оперативний уповноважений кримінальної міліції у справах дітей капітан Станіслав Калинич та інженер-програміст сектору інформаційних технологій майор Володимир Пуканич розповіли дітям про роботу чергової частини, отримання та реєстрацію повідомлень про злочини або інші події, направлення на місце оперативно–слідчої групи тощо. Також діти мали змогу приміряти екіпіровку працівника міліції, після чого прийшли до висновку, що співробітники правоохоронних органів мають перебувати у відмінній фізичній формі.

Далі гімназисти піднялися до кабінету начальника берегівських правоохоронців полковника Олександра Яцканича. Діти у захваті роздивлялися спортивні здобутки та трофеї, якими нагороджувалися берегівські міліціонери за перемоги в змаганнях зі стрільби, рукопашного бою, футболу, легкої атлетики тощо. Далі полковник Яцканич сфотографувався із школярами на добру згадку.

Реклама

Після цього юні гості райвідділу розташувалися в актовому залі адмінбудівлі, де шквалом запитань засипали стражів порядку. Запитання лунали безперестанку упродовж тривалого часу і стосувалися переважно нештатних ситуацій, які виникають під час роботи міліції. Важливо те, що кожна дитина знайшла у Берегівському районному відділі міліції відповідь на поставлене нею питання.

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно