Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Випускники медичного факультету отримали дипломи

Випускники медичного факультету отримали дипломи
У середу, 5 червня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида вручив дипломи з відзнакою випускникам-медикам Ужгородського національного університету. Один з...

У середу, 5 червня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида вручив дипломи з відзнакою випускникам-медикам Ужгородського національного університету.

ВІДЕО ДНЯ

Один з найбільших та найстаріших факультетів Ужгородського національного університету – сьогодні готує спеціалістів та магістрів за спеціальністю «Фармація», «Лікувальна справа» та бакалаврів за спеціальністю «Сестринська справа». Майбутнім лікарям та провізорам вручав дипломи з відзнакою Олександр Ледида:

- Вам довіряють найцінніше – здоров’я. Я бажаю Вам виправдати цю довіру, бути гідними випускниками цього престижного факультету. Знаю, що знання, здобуті за шість років навчання, Ви будете використовувати, примножувати та досягати нових висот у кар’єрі. Зичу Вам наснаги, мудрості та благополуччя.

Реклама

Довідково: Медичний факультет Ужгородського було засновано у 1945 році. За час свого існування факультет підготував більше ніж 7600 лікарів. Сьогодні на факультеті працюють 148 викладачів, з них 28 докторів наук, професорів, 82 кандидата наук. Серед викладачів факультету - 4 академіки громадських академій наук, 7 заслужених лікарів України, 2 заслужені винахідники України, 1 лауреат Державної премії, 1 заслужений працівник освіти України, 5 членів спеціалізованих рад із захисту кандидатських та докторських дисертацій.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно