Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Житель Сваляви вирішив відкрити міні-нарколабораторію на Іршавщині

Житель Сваляви вирішив відкрити міні-нарколабораторію на Іршавщині

Житель Сваляви вирішив відкрити міні-нарколабораторію на Іршавщині
На автовокзалі в Іршаві правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який поводив себе неадекватно і курив у громадському місці. Ним виявився 35-річний житель Свалявського району, раніше неодноразово...

На автовокзалі в Іршаві правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який поводив себе неадекватно і курив у громадському місці. Ним виявився 35-річний житель Свалявського району, раніше неодноразово судимий.

ВІДЕО ДНЯ

Коли порушника доставили для складання адмінпротоколу до райвідділу, то під час огляду його особистих речей виявили цілий набор різних колб, шприців, а також прозору речовину невідомого походження. Самого чоловіка направили на експертизу, яка показала, що він напередодні вживав наркотичні речовини.

Усе вилучене було направлено на судово-хімічну експертизу, де фахівці зробили висновок, що дане обладнання призначене для виготовлення психотропних речовин, а рідина, яка знаходилась у пакеті, є соляною кислотою, яка віднесена до прекурсорів.

Реклама

Молодий чоловік розповів, що поліетиленовий пакет із всім цим начинням він… знайшов у місті Мукачеві на дорозі й вирішив забрати собі, щоб потім виготовити наркотик метамфетамін. Через деякий час свалявець поїхав до Іршави, де на околиці біля ставка він вирішив випробувати дане обладнання. Склавши всі колби докупи, приготував кустарним способом психотропну речовину метамфетамін, яку потім випробував на собі. Але далі на автостанції його затримали працівники міліції.

За даним фактом слідчий майор міліції Алла Пожарова відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.313 Кримінального кодексу України (Зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів) та за ч.1 ст.311 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво прекурсорів). Триває слідство.

Реклама

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно