Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті виявили контрафактних програм на 70 тисяч

У Хусті виявили контрафактних програм на 70 тисяч
У Хусті проведено перативно-профілактичну операцію з виявлення неліцензійного програмного забезпечення під оригінальною назвою «Пірати». Проводив операцію оперуповноважений сектору боротьби з...

У Хусті проведено перативно-профілактичну операцію з виявлення неліцензійного програмного забезпечення під оригінальною назвою «Пірати».

ВІДЕО ДНЯ

Проводив операцію оперуповноважений сектору боротьби з економічною злочинністю Хустського міськвідділу міліції лейтенанту міліції Валентин Кемінь. Так у одному з Інтернет – клубів Хустщини оперативник виявив два факти незаконного розповсюдження контрафактних комп’ютерних програм таких як «Фотошоп», «Артіфах» та інші, які були записані на DVD дисках. Загальна сума збитку становить близько 70 тис.гривень.

Матеріали досудового слідства по даних фактах внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення передбаченого частино 1 статтею 176 Кримінального Кодексу України. Дана стаття вказує, що незаконне відтворення, розповсюдження творів науки, літератури і мистецтва, комп’ютерних програм і баз даних, а так само незаконне відтворення, розповсюдження виконань, фонограм, відеограм і програм мовлення, їх незаконне тиражування та розповсюдження на аудіо- та відеокасетах, дискетах, інших носіях інформації.

Реклама

Сюди також відноситься умисне порушення авторського права і суміжних прав, якщо це завдало матеріальної шкоди у значному розмірі. Такий злочин караються штрафом від двохсот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією та знищенням всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп’ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення.

Агнеса Куртяк, Хустський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно