Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині від отриманих тілесних ушкоджень помер чоловік

На Хустщині від отриманих тілесних ушкоджень помер чоловік
У чергову частину Хустського міськвідділу міліції звернувся житель села Стеблівка, який повідомив про те, що на полі неподалік від дороги він виявив бездиханне тіло людини. Як опісля з′ясується, був...

У чергову частину Хустського міськвідділу міліції звернувся житель села Стеблівка, який повідомив про те, що на полі неподалік від дороги він виявив бездиханне тіло людини. Як опісля з′ясується, був це 54-річний житель Стеблівки. Чоловік мав побиту голову.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, очолювана начальником хустської міліції Василем Турдаєм. Перед правоохоронцями повстало завдання з′ясувати, чи людина сама пішла на той світ, чи може хтось їй допоміг? Під час огляду місця події правоохоронці виявили неподалік два камені із залишками крові. Тіло небіжчика доставили в морг Хустської районної лікарні для проведення експертизи та встановлення причини смерті. В ході судового медичного дослідження було встановлено, що смерть людини наступила внаслідок отримання тілесних ушкоджень від падіння на землю й удару потилицею об тупий твердий предмет, яким міг бути камінь, знайдений на місці пригоди.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно