Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

День Королева святкували по-королівськи

День Королева святкували по-королівськи
2 червня свій 751 день народження святкувало селище Королево. До чергової річниці організатори урочистостей підійшли з повною відповідальністю, тому програма відзначення цієї солідної дати в...

2 червня свій 751 день народження святкувало селище Королево.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової річниці організатори урочистостей підійшли з повною відповідальністю, тому програма відзначення цієї солідної дати в вдалася напрочуд багатою та цікавою. Після урочистого відкриття свята голова РДА Тетяна Граб та селищний голова Павло Іваніга провели церемонію нагородження працівників підприємств та установ селища, які своєю самовідданою щоденною працею визначали позитивні тенденції у розвитку Королева.

Серед відзначених грамотами та подяками – залізничники, підприємці, педагоги, медики. Як зазначила Т. Граб, саме королівська селищна рада показує для всього району приклад умілої організації роботи по вирішенню назрілих проблем, ефективності використання бюджетних коштів, чіткої взаємодії депутатського корпусу із громадськістю та органами виконавчої влади.

Реклама

А потім із імпровізованої сцени( тераси недавно відремонтованої школи мистецтв) пролунала музика, сповіщаючи про початок великого концерту, у якому свої таланти демонстрували юні співаки, танцюристи та декламатори. Тим часом на всю потужність запрацювали захоплюючі атракціони, ігри та розваги для малечі. А дорослі у цей час відпочивали і у чисельних павільйонах , насолоджуючись прохолодними (і не тільки) напоями та різною смакотою.

Чудова літня погода перетворила святкування чергового Дня Королева на справжній фестиваль веселощів та хорошого настрою для всіх королівчан.

Реклама

А родзинкою святкування став футбольний матч двох лідерів районного чемпіонату – місцевого «Локомотива» та «Ардовця» із Підвиноградова. Напружена спортивна боротьба завершилася бойовою нічиєю 1-1. Народне гуляння завершилося далеко за північ молодіжною дискотекою на відкритому повітрі.

Михайло Фігляр, Новини Виноградівщини

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно