Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дошкільнята Перечинщини в захваті від спілкування з працівниками Державтоінспекції

Дошкільнята Перечинщини в захваті від спілкування з працівниками Державтоінспекції

Дошкільнята Перечинщини в захваті від спілкування з працівниками Державтоінспекції
Напередодні Дня захисту дітей у дошкільному навчальному закладі «Веселка», що в місті Перечин, відбувся урок з вивчення правил безпеки життєдіяльності. На свято були запрошені і правоохоронці...

Напередодні Дня захисту дітей у дошкільному навчальному закладі «Веселка», що в місті Перечин, відбувся урок з вивчення правил безпеки життєдіяльності. На свято були запрошені і правоохоронці району.

ВІДЕО ДНЯ

Маленька людина потребує захисту, та як і доросла, вона має бути готовою до зустрічі з небезпекою. Для цього повсякчас потрібно прививати дитині розуміння цінності власного життя та здоров’я, необхідність дотримання правил безпеки життєдіяльності. Вихователі дитсадка та правоохоронці району впевнені, що створюючи дитині свято, досягнути цієї мети легше і простіше.

Радості малят не було меж, коли на подвір’я дитячого садка заїхав службовий автомобіль. Малеча миттю обступила транспортний засіб, з неприхованим інтересом вивчала навіть одяг міліціонерів. Вгамувати дитячу цікавість змогли два інспектори державної автомобільної інспекції та дільничний інспектор райвідділу міліції. Найбільший резонанс серед малечі викликав нагрудний знак інспектора ВДАІ Руслана Дюгованця.

Реклама

Вихователі спільно з правоохоронцями моделювали для дітей різні ситуації, і дітлахи гуртом впевнено знаходили вірні рішення. Також дошкільнята правильно відповіли на всі запитання дорослих, вміло розрізняли дорожні знаки, знали телефон чергової частини міліції, основні правила поводження на дорозі. Діти запевнили, що в жодному разі не вибіжать на проїжджу частину дороги за м’ячем, навіть якщо на дорозі не буде автомашин.

Фотографуватися малеча, як з’ясувалося, теж любить. Тож всі сфотографувалися на пам'ять. Дітки поверталися у свої групи, аби трохи згодом привітати з Днем захисту дітей вихованців Перечинської школи–інтернату. Дошкільнята виготовили їм вітальні листівки. Турбота про інших, зазначила завідуюча дитячого садочка, це невід’ємний фактор, який дає змогу формувати правильний світогляд дитини. Свято вдалося.

Реклама

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно