Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники затримали чотирьох нелегалів зі Шрі-Ланки

Прикордонники затримали чотирьох нелегалів зі Шрі-Ланки
Групу незаконних мігрантів затримали учора ввечері на Закарпатті вартові відділу «Ужгород» Чопського загону. Про появу невідомих поблизу кордону українських правоохоронців повідомили словацькі...

Групу незаконних мігрантів затримали учора ввечері на Закарпатті вартові відділу «Ужгород» Чопського загону.

ВІДЕО ДНЯ

Про появу невідомих поблизу кордону українських правоохоронців повідомили словацькі колеги, які перевіряли прилеглу до кордону Словаччини територію. Перевіривши інформацію, прикордонний наряд буквально за 5 метрів від кордону, наздогнав та затримав порушників. «Мандрівники» – троє чоловіків та одна жінка, зізналися, що є громадянами Шрі-Ланки, але документально підтвердити свої слова не змогли. Усіх затриманих було доставлено до відділу прикордонної служби «Ужгород» для з'ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів.

Крім того прикордонники Чопського загону минулої доби таких же «шукачів щастя» затримали на ділянці відповідальності «Гута». Двоє громадян Грузії 1973 та 1988 років народження з настанням темряви намагалися перетнути українсько-словацький кордон поза пунктом пропуску.

Реклама

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Групу незаконних мігрантів затримали учора ввечері на Закарпатті  вартові відділу «Ужгород» Чопського загону.

Реклама

Про появу невідомих поблизу кордону українських правоохоронців повідомили словацькі колеги, які перевіряли прилеглу до кордону Словаччини територію. Перевіривши інформацію, прикордонний наряд буквально за 5 метрів від кордону, наздогнав та затримав порушників.   «Мандрівники» – троє чоловіків та одна жінка, зізналися, що є громадянами  Шрі-Ланки, але документально підтвердити свої слова не змогли. Усіх затриманих було доставлено до відділу прикордонної служби «Ужгород» для з'ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів.

Крім того прикордонники Чопського загону  минулої доби таких же «шукачів щастя» затримали на ділянці відповідальності «Гута». Двоє громадян Грузії 1973 та 1988 років народження з настанням темряви намагалися перетнути українсько-словацький кордон поза пунктом пропуску.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно