Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Понад 250 дітей із Закарпаття вже поїхали на відпочинок до Криму

Понад 250 дітей із Закарпаття вже поїхали на відпочинок до Криму

Понад 250 дітей із Закарпаття вже поїхали на відпочинок до Криму
У четвер, 30 травня, закарпатські школярі виїхали на оздоровлення та відпочинок до дитячого закладу «Зоряний берег», що розташований на кримському узбережжі Чорного моря. Серед 268 дітей, які...

У четвер, 30 травня, закарпатські школярі виїхали на оздоровлення та відпочинок до дитячого закладу «Зоряний берег», що розташований на кримському узбережжі Чорного моря.

ВІДЕО ДНЯ

Серед 268 дітей, які цього дня, вирушили до Криму, - 54 дитини із багатодітної сім’ї, 91 дитина-сирота та діти позбавлені батьківського піклування, 80 талановитих та обдарованих дітей, у тому числі 60 вихованців обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Школярі оздоровлюватимуться на березі Чорного моря 21 день.

Супроводжують дітей тренери-викладачі обласної дитячо-юнацької спортивної школи та педагоги та медпрацівники закладу «Зоряний берег».

Реклама

Путівки на оздоровлення дітей закуплено департаментом освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, фінансування здійснюється з обласного бюджету.

Понад 250 дітей із Закарпаття вже поїхали на відпочинок до Криму – 01
Реклама

- Наших дітей не здивуєш горами, звісно, малечі хочеться більше на море. Тож частина закарпатських школярів - це і діти-сироти, і обдаровані школярі, цьогоріч їдуть до Криму. Там вони зможуть не тільки відпочити, оздоровитися, а й матимуть якнайкращі можливості для розвитку творчих здібностей. Це передбачають соціальні ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України», - розповів начальник управління молоді та спорту обласної адміністрації Віталій Ерфан.

За час перебування у Криму закарпатські школярі, зокрема, відвідають «Місто у піднебессі Мангуп-Кале», пам’ятки історії Севастополя, візьмуть участь у Малих олімпійських іграх, квестах, фестивалі «Зоряний берег дитинства».

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно