Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопські митники виявили під шаром руди 700 блоків сигарет

Чопські митники виявили під шаром руди 700 блоків сигарет
Тютюнові вироби були приховані у двох потягах. Сьогодні після обіду у міжнародному залізничному пункті пропуску «Павлове», що на українсько-словацькому кордоні, у ході спільного...

Тютюнові вироби були приховані у двох потягах. Сьогодні після обіду у міжнародному залізничному пункті пропуску «Павлове», що на українсько-словацькому кордоні, у ході спільного митно-прикордонного контролю виявлено в одному із 46 вантажних вагонів 250 блоків сигарет приховані у руді, загорнуті у чорні поліетиленові мішки.

ВІДЕО ДНЯ

Потяг слідував з України в Словаччину із залізною агломерованою рудою. Під час перевірки вагонів інспектори Чопської митниці Міндоходів з прикордонниками звернули увагу на порушення цілісності поверхні вантажу в 26-му вагоні. За допомогою трьохметрових щупів та лопат на глибині 80 см стражі кордону викопали з руди 250 блоків тютюнових виробів марки «Джін лінг» іноземного виробництва без української акцизної марки.

Машиніст потягу заперечив будь-яке відношення до правопорушення. Тому через відсутність власника прихованих товарів та особи, причетної до їх незаконного переміщення через кордон, інспектори склали відповідний акт, а сигарети вартістю 12 500 гривень вилучено на склад митниці.

Реклама

Лише кілька днів тому на цьому ж митному посту фахівці Міндоходів знайшли у руді 450 блоків сигарет у потягу із 45 вантажних вагонів. Вартість вилучених тютюнових виробів становила 22500 гривень.

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно